Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 4. 2017,
9.18

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

komedija Jason Bateman Jennifer Aniston Telekom Slovenije DKino film televizija TViN Josh Gordon Will Speck T. J. Miller Kate McKinnon Olivia Munn

Petek, 21. 4. 2017, 9.18

6 let, 7 mesecev

Že v videoteki DKino!

Božična žurka v pisarni (Office Christmas Party)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Božična žurka v pisarni

Zvezdniška igralska zasedba na čelu z Jennifer Aniston in Jasonom Batemanom v komediji o uslužbencih podjetja, ki poskušajo preprečiti zaprtje njihove poslovalnice tako, da pripravijo najboljšo božično zabavo vseh časov.

ZDA/2016/100 min.
Režija: Josh Gordon, Will Speck
Igrajo: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller, Kate McKinnon, Rob Corddry
Žanr: Komedija
Ocena IMDb: 5,9/10

Božič zabavljaškemu Clayu prinese slabe novice, saj namerava njegova neomajna sestra in šefica Carol zaradi izgub ukiniti njegov del podjetja.

Da bi o podpisu dobičkonosne pogodbe prepričal potencialno stranko in s tem rešil svojo službo, se Clay s pomočnikoma Joshem in Mary odloči prirediti najbolj noro božično zabavo v mestu. Sodelavce spodbudita, da začnejo priprave, toda usodne noči jim vajeti uidejo iz rok.

Alkohol začne teči v potokih, glasba postaja vedno bolj divja in gostje vedno bolj razuzdani, kar povzroči božični kaos, kot ga mesto še ni videlo.


V videoteki DKino si oglejte tudi: Poredne mame


Božična žurka v pisarni | Foto:


Zanimivosti:

• To je že peti skupni projekt Jasona Batemana in Jennifer Aniston po filmih Ločitev (2006), Zamenjava (2010), Kako se znebiti šefa? (2011) in Kako se znebiti šefa 2 (2014).

• Režiserja Josh Gordon in Will Speck sta se leta 1999 s kratkometražnim igranim filmom Kultura potegovala za oskarja, skupaj pa sta posnela še celovečerni komediji Drkajva skupaj (Blades of Glory, 2007) in že omenjeno Zamenjavo.

• Naslov filma je navdahnil istoimenski skeč iz priljubljene ameriške satirične oddaje Saturday Night Live, dve igralki iz te oddaje, Kate McKinnon in Vanessa Bayer, pa igrata tudi v filmu.

• Jennifer Aniston v prizoru na letališču drži v rokah knjižno uspešnico Paule Hawkins Dekle na vlaku. Mož Anistonove Justin Theroux je igral v lanski filmski priredbi tega romana.

• Ustvarjalci so pohištvo in rekvizite po koncu snemanja filma podarili humanitarni organizaciji Furniture Bank of Metro Atlanta. Ta z brezplačnim pohištvom oskrbuje brezdomce in žrtve družinskega nasilja, ki si poskušajo urediti nov varen dom.


Napovednik filma Božična žurka v pisarni:


Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


Film si lahko ogledate tudi v HD-kakovosti!

Vsebine visoke ločljivosti so na voljo uporabnikom, ki dostopajo do televizije Telekoma Slovenije preko optičnih povezav Telekoma Slovenije, uporabljajo BOX in imajo vsaj HD ready TV sprejemnik.

Za preizkus delovanja HD-vsebin v videoteki DKino uporabite brezplačen predogled.

Ne spreglejte