Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 6. 2015,
14.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 6. 2015, 14.26

8 let

Bo Hilary Swank uspelo priti na Blejski filmski festival?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Okoljske teme in zvezdniki je tudi letošnja povezovalna nit filmskega festivala na Bledu, ki bo tudi v svoji drugi izdaji pozornost še posebej posvetil vodi.

Program filmskega festivala na Bledu, ki je eden redkih okoljskih filmskih festivalov na svetu, in se odvija drugič, se bo tudi letos zgostil okoli tematiziranja vode. Potekal bo med 16. in 20. junijem, predvajali pa bodo osem igranih filmov, osem dokumentarnih filmov, dve predstavi na prostem in kratek mladinski film o vodi. Turnir v golfu za dostop do čiste vode Voda bo povezala tudi festival in organizacijo water.org igralcev Matta Damona in Garryja Whita, ki letos tesno sodelujeta. Water.org je je neprofitna organizacija, ki s svojimi projekti (dostop do varne, čiste vode in sanitarij) skrbi za pozitivno preobrazbo življenja že za več kot dva milijona ljudi na treh celinah.

V ta namen bo 21. junija organiziran turnir v golfu, izkupiček od turnirja pa bo namenjen ljudem, ki nimajo dostopa do čiste vode in sanitarij.

Organizatorji BFF si želijo zvezdniške zasedbe V slovensko mesto ob jezeru si organizatorji Bled Film Festival (BFF) želijo privabiti kar nekaj svetovnih filmskih zvezd, med njimi Armanda Assanteja, ki je bil že lanskoletni gost festivala. Ob njem pa naj bi se na festivalu oglasili še Gary Busey, znan iz akcijski filmov Predator in Smrtnonosno orožje, ter "Batmanov sovražnik" Don The Dragon Wilson.

Organizatorji pa si prizadevajo tudi za prihod zvezdnic Hilary Swank in Michelle Rodriguez.

Prepozni z vabili Kot je za STA povedala koordinatorica dogodkov na Bled Film Festivalu (BFF) Yasmine Bacinich, ki je pred leti organizirala obiska astronavtke Sunite Williams v Sloveniji, se pogovarjajo s številnimi zvezdniki, vendar imajo nekateri snemanja, zato dokončnih potrditev vseh povabljenih še ni.

Številni naj bi sicer z veseljem prišli na Bled, kot pravijo organizatorji, a so bili morda nekoliko prepozni z vabili, zato, kot dodajajo, bodo naslednje leto z vabili pohiteli.

Ne spreglejte