SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ben Stiller v filmu o Chippendalesih

2

termometer

Filmska prihodnost bo polna moške golote, saj nastajata dva filma o slačifantih. Poleg nadaljevanja Vročega Mika bodo posneli še film o nastanku svetovno znanih Chippendalesov.

Deadline poroča, da se Ben Stiller dogovarja za eno od naslovnih vlog v drami I Am Chippendales.

Film bo po istoimenski knjižni predlogi avtorja Rodneyja Sheldona režiral ustvarjalec serije Prava kri (True Blood) Alan Ball (nadomestil bo žal pokojnega Tonyja Scotta, ki je bil kar nekaj časa povezan s projektom). Producenta bosta najverjetneje brata Weinstein.

Tragična zgodba filma bo zadevala Somena Banerjeeja in njegov vzpon od navadnega delavca na bencinski črpalki do lastnika najbolj prestižne skupine slačifantov na svetu. Njegova usoda se je žalostno končala leta 1994, ko je v zaporu naredil samomor.

Banerjee je bil priseljenec, ki je v Culver Cityju v Kaliforniji odprl majhno bencinsko črpalko, v 80. letih prejšnjega stoletja pa poskrbel za pravo senzacijo, ko je odprl svoj prvi klub, v katerem so postavni moški ob zvokih glasbe s počasnim slačenjem oprav na ogled postavili svoja kot kamen trda izklesana telesa.

Slava in denar sta Banerjeeja spremenila v paranoično živčno razvalino. Namesto da bi užival v svojem bogatem življenju, je postal obseden z odstranjevanjem konkurence. Šel naj bi celo tako daleč, da je najel poklicnega morilca, ki je umoril plesnega koreografa Nicolasa de Noio iz New Yorka, s katerim sta skupaj ustvarila koreografijo za slačifante.

Stiller, ki trenutno snema tretji del Noči v muzeju, naj ne bi upodobil Banerjeeja, temveč de Noio. Igralca, ki se bo vživel v vlogo destruktivnega Banerjeeja, trenutno še iščejo.

O datumu premiere filma ni še nič znanega.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin