SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ben Affleck je najnovejši Batman!

3

termometer

Igralca Bena Afflecka je doletela čast, da si bo lahko nadel črn kostum in se preobrazil v enega največjih stripovskih junakov - Batmana.

Enainštiridesetletni igralec Ben Affleck je bil izbran za najnovejšega Batmana. Prvič ga bo uprizoril v nadaljevanju filma o Supermanu, Jekleni mož. V filmu bosta prvič skupaj nastopila Batman in Superman, ki ga bo upodobil Henry Cavill.

V nadaljevanju filma Jekleni mož, kjer se bosta združila dva največja stripovska junaka, bodo poleg Afflecka in Cavilla nastopili tudi Amy Adams kot Lois Lane, Laurence Fishburne kot Perry White, Diane Lane pa bo upodobila Martho Kent.

Režiser filma Jekleni mož Zack Snyder je komentiral Affleckovo novo vlogo: "Ben ima igralske sposobnosti, ki bodo ustvarile večplastno podobo o človeku, ki je starejši in modrejši od Clarka Kenta. Poleg tega nosi mnoge brazgotine kot dozoreli borec proti kriminalu, vendar hkrati ohranja čar, s katerim navdušuje svet kot bogati Bruce Wayne. Komaj že čakam, da ga vidim v novi vlogi!"

Snemanje za zdaj še neimenovanega filma naj bi se začelo naslednje leto, na velika platna pa bo prišel julija 2015.

Za Afflecka to ne bo prva vloga superjunaka, saj se je že leta 2003 za film DareDevil preobrazil v slepega junaka, ki je podnevi odvetnik, ponoči pa pravico vzame v svoje roke.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin