Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 4. 2017,
10.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Vsebino omogoča Telekom Slovenije

Natisni članek

Jennifer Lopez Telekom Slovenije serija televizija Pickbox

Četrtek, 13. 4. 2017, 10.00

6 let, 6 mesecev

Videoteka Pickbox

Aprilski novosti v videoteki Pickbox: komična drama Fosterjevi in napet triler Quantico

Vsebino omogoča Telekom Slovenije
Aprilske novosti v videoteki Pickbox

Pomlad v videoteko Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije prinaša sveže serije, zato boste aprila poleg novih epizod že dostopnih serij v ponudbi lahko uživali tudi v povsem novih vsebinah.

Pisana mešanica dostopnih serij vključuje finale piratske pustolovščine ekipe iz Črnih jader (Black Sails), nadaljnje igre moči v Milijardah (Billions), dramo in akcijo v Škorpijonu (Scorpion), pravne zanimivosti v Bullu, zdaj pa se bosta tej televizijski kombinaciji pridružila še odlična družinska komična drama Fosterjevi (The Fosters) in napeti triler Quantico, ki bo zagotovo zadovoljil apetite širšega kroga gledalcev.



QUANTICO

Aprilske novosti v videoteki Pickbox | Foto:

Življenje mladih rekrutov FBI poteka v skladu z redom in disciplino najzahtevnejšega mogočega programa urjenja v virginijskem oporišču Quantico, kjer so zbrali najsposobnejše, najpametnejše ter duševno in telesno najmočnejše kandidate.

Te so pred prihodom temeljito preverili, vseeno pa je novinka Alex Parrish (Priyanka Chopra) tudi v takih okoliščinah osumljena organizacije največjega ameriškega terorističnega dejanja po 11. septembru, ki pa ga ni zagrešila.

Alex bo zato pobegnila iz pripora, v katerega so jo nepravično strpali, ter odkrila, kdo ji je to podtaknil in zakaj, a tega ji ne bo treba početi sami. V drugih vlogah te skrivnostne kriminalne drame nastopajo Jake McLaughlinYasmine Al MassriJohanna Braddy in Aunjanue Ellis, serijo pa je za ABC ustvaril Joshua Safran.

V videoteko Pickbox 15. aprila prihaja vseh 22 epizod prve sezone tega osvežujočega trilerja.


FOSTERJEVI

Aprilske novosti v videoteki Pickbox | Foto:

Povsem običajna zgodba o povsem neobičajnih Fosterjevih se osredotoča na policistko Stef (Teri Polo) in njeno ženo Leno (Sherri Saum), ki je namestnica šolskega ravnatelja, ter na njune biološke in posvojene otroke Brandona (David Lambert), dvojčka Mariane (Cierra Ramirez) in Jesusa (Noah Centineo) ter Callile (Maia Mitchell) in Juda (Hayden Byerly), ki sta se družini pridružila pred kratkim in katerih življenje je težko zaradi njune družinske preteklosti.

Sodobna družina, kot je še nismo videli, svoj obstoj dolguje ustvarjalcema Bradu Bredewegu in Petru Paigeu ter botri serije Jennifer Lopez, ki je prepoznala potencial projekta in ga s svojo producentsko hišo Nuyorican podprla v fazi pilota, nato pa so jo naročili pri ABC.

Romantika, prepiri, intimnost, razhajanja, sprave in pomembne življenjske lekcije, ki se jih bodo Fosterjevi naučili v vsaki epizodi, so prišli v videoteko Pickbox 1. aprila, tam pa si lahko že zdaj ogledate vse prve tri sezone omenjene serije.

Napovednik serije Fosterjevi:


Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte