Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
8. 2. 2014,
17.45

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Anna Kendrick Rebel Wilson nadaljevanje

Sobota, 8. 2. 2014, 17.45

2 leti, 6 mesecev

Anna Kendrick in Rebel Wilson bosta spet prepevali (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Studio Universal Pictures je potrdil, da se bosta obe igralki, ki sta s svojim pevskim in igralskim talentom navdušili v Pravi noti, Anna Kendrick in Rebel Wilson, pojavili tudi v nadaljevanju.

V Pravi noti 2 (Pitch Perfect 2) – v kino dvorane prihaja 15. maja prihodnje leto -, ki ga bo režirala Elizabeth Banks, bosta ponovili vlogi Becce in Fat Amy.

Kendrickova je pred kratkim za studio Walt Disney zaključila s snemanjem filmske različice broadwayskega muzikala V gozdove (Into the Woods), kjer poleg Maryl Streep, Chrisa Pinea, Emily Blunt, Tracey Ullman in Johnnyja Deppa nastopa v vlogi Pepelke. Wilsonova pa je lani vodila podelitev nagrad MTV Movie Awards, zdaj pa snema Noč v muzeju 3 (Night at the Museum 3).

Glasbena komedija Prava nota (Pitch Perfect) iz leta 2012 s proračunom 17 milijonov dolarjev (malo več kot 12 milijonov evrov) je v blagajne po vsem svetu natrosila 115 milijonov dolarjev (84 milijonov evrov). Prav tako je lani film v obliki DVD-ploščkov in Blu-rayev postal ena največjih prodajnih uspešnic.

Album z glasbo iz filma je pred kratkim postal platinast, saj so prodali več kot milijon izvodov. "Cups", singel z albuma, pa so prodali v malo manj kot treh milijonih izvodov.

Prav tako je album z glasbo pristal na 18. mestu najbolj prodajanih albumov s filmsko glasbo vseh časov. Prehitel je celo albume z glasbo iz legendarnega filma Moje pesmi, moje sanje (The Sound of Music), Rumena podmornica (Yellow Submarine) in Veliki Gatsby (The Great Gatsby). Je tudi najbolj prodajan album s filmsko glasbo v digitalni obliki. Pred kratkim je namreč prehitel album z glasbo iz filma Somrak (Twilight).

Kay Cannon, ki je spisala scenarij za prvi del, bo svoj talent prispevala tudi za nadaljevanje. Producenti bodo Paul Brooks, Elizabeth Banks in Max Handelman, izvršni producent pa Scott Niemeyer.

Ne spreglejte