Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 11. 2016,
15.09

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

superkategorija filmi DKino SiOL TV Telekom Slovenije Liffe filmski festival

Petek, 4. 11. 2016, 15.09

6 let, 7 mesecev

Liffe v videoteki DKino

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Filmski kotiček Telekoma Slovenije na 27. Liffu

Telekom Slovenije vas je v času 27. Liffa znova vabil v drugo preddverje Cankarjevega doma, kjer ste si lahko brezplačno ogledali filme, ki so v preteklih letih navduševali obiskovalce festivala.

V sredo, 9. 11., se je začel že 27. ljubljanski mednarodni filmski festival Liffe, ki je ljubiteljem sedme umetnosti do 20. novembra postregel z več kot stotimi filmi.

Ker pa dobrih filmov ni nikoli preveč, vam je glavni pokrovitelj festivala Telekom Slovenije na ogled ponudil kar 46 festivalskih uspešnic, ki so pomagale pisati zgodovino Liffa. Številne med njimi so bile prikazane na lanskem Liffu.

Vrnitev zmagovitih Ovnov

V kotičku Telekoma Slovenije, ki bo v drugem preddverju Cankarjevega doma, ste si med drugim lahko ogledali dva prejemnika prestižne zlate palme, Adelino življenje in Zimsko spanje, letošnjega prejemnika tujejezičnega oskarja Savlov sin in lanskega prejemnika vodomca – islandsko komično dramo Ovna.

Če ste filme zamudili, naj vas ne skrbi. Vsi vas čakajo v videoteki DKino na SiOL TV (programsko mesto 5), zbrani v kategoriji Liffe. Za še več zanimivih filmov pa pobrskajte po katalogu videovsebin na SiOL TV.

In ne pozabite – v videoteki DKino filmski festival traja vse dni v letu. Pa obilo filmskih užitkov!


Golob je sedel na veji in razmišljal o življenju (2014)

Sklepni del trilogije "o tem, kako je biti človek", ki je švedskemu mojstru tragikomedije, nadrealizma in absurda Royu Anderssonu (Pesmi iz drugega nadstropja) prinesel zlatega leva na Beneškem filmskem festivalu. (Ocena filma.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v sredo, 9. 11., ob 18. uri.

Ovna (Hrútar/Rams, 2015)

Nežna, z zadržanim humorjem in globoko naklonjenostjo do podeželskega življa prežeta islandska komična drama o odtujenih bratih, ki združita moči, da bi rešila tisto najpomembnejše. Zmagovalec canske sekcije Posebni pogled in lanskega Liffa.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v sredo, 9. 11., ob 20. uri.

Pasolini (2014)

Abel Ferrara in Willem Dafoe si zamišljata zadnji dan v življenju vizionarskega in provokativnega umetnika Pasolinija, pri čemer prepleteta podrobno raziskane biografske podatke z uprizoritvami odlomkov iz njegovih zadnjih dveh nedokončanih del.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v četrtek, 10. 11., ob 15. uri.

Namišljene ljubezni (Les amours imaginaires, 2010)

Stilizirana romanca kanadskega čudežnega dečka Xaviera Dolana, ki se spogleduje s Truffautovo slovito novovalovsko klasiko Jules in Jim. Igriva zgodba o romantičnih zablodah, rivalstvu in zavrnitvi ter nevrnjenih in namišljenih ljubeznih. (Ocena filma Namišljene ljubezni.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v četrtek, 10. 11., ob 17. uri.

Zaklonišče (Take Shelter, 2011)

Spreten preplet družinske drame, psihološkega trilerja in apokaliptične grozljivke o moškem, ki gradi zaklonišče, da bi zavaroval svojo družino pred apokalipso. Zmagovalni film 22. Liffa je režiral Jeff Nichols, v glavnih vlogah pa sta se izkazala Michael Shannon in Jessica Chastain. (Ocena filma Zaklonišče.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v četrtek, 10. 11., ob 19. uri.

Adelino življenje (La vie d'Adèle, 2013)

Drzna pripoved o strastnem razmerju med občutljivo srednješolko in svobodomiselno študentko umetnosti, ki je režiserju Abdellatifu Kechicheju in glavnima igralkama (Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos) v Cannesu prinesla prestižno zlato palmo. (Ocena filma Adelino življenje.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v četrtek, 10. 11., ob 21. uri.

Gemma Bovery (2014)

Film, ki ga je francoska režiserka Anne Fontaine posnela po priljubljenem grafičnem romanu Posy Simmonds in v katerem je naslovno vlogo odigrala Gemma Arterton, je predrzno svobodna priredba literarne klasike, senzualna ljubezenska zgodba in vznesen poklon podeželskemu življenju.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v petek, 11. 11., ob 15. uri.

Mustang (2015)

Prvenec mlade turške režiserke Deniz Gamze Ergüven je navdihujoča zgodba o petih odraščajočih sestrah in njihovem uporu zoper patriarhalne družbene norme, ki vladajo na podeželju sodobne Turčije. Nominaciji za oskarja in zlati globus za najboljši tujejezični film.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v petek, 11. 11., ob 19. uri.

Ženska, pištola in špageterija (A Woman, a Gun and a Noodle Shop, 2009)

Kitajska predelava kultnega trilerja Krvavo preprosto bratov Coen izpod taktirke legendarnega Zhanga Yimoua, režiserja uspešnic Hiša letečih bodal in Heroj. Zgodba je tokrat postavljena v majhno restavracijo z rezanci sredi puščave, film pa je bil na Liffu prikazan v sekciji Ekstravaganca.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v petek, 11. 11., ob 17. uri.

Neskončna lepota (La grande bellezza, 2013)

Italijanska mojstrovina v režiji Paola Sorrentina, ki nam razkriva blišč in bedo sodobne rimske visoke družbe skozi oči ciničnega novinarja in neuresničenega pisatelja Jepa Gamberdelle. Prejemnik evropske filmske nagrade za najboljši film ter zlatega globusa in oskarja za najboljši tujejezični film. (Ocena filma Neskončna lepota.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v petek, 11. 11., ob 21. uri.

Pesem morja (Song of the Sea, 2014)

Ganljiva animirana pripoved, v kateri se mojstrsko prepletajo zgodbe iz irske in škotske mitologije z zgodbo sodobne družine, ki se spopada z izgubo mame. Nominacija za oskarja in nagrada Evropske filmske akademije za najboljši animirani film 2015.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v soboto, 12. 11., ob 15. uri.

Višja sila (Turist/Force Majeure, 2014)

Film provokativnega švedskega režiserja Rubena Östlunda, ki z neprizanesljivim humorjem postavlja pod vprašaj vlogo moškega v sodobni družini. Senzacija festivala v Cannesu in dobitnik velike nagrade žirije v sklopu Posebni pogled. (Ocena filma Višja sila.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v soboto, 12. 11., ob 17. uri.

Poti k zvezdam (Maps to the Stars, 2014)

Komična satira losangeleške filmske industrije, v kateri se David Cronenberg odkrito norčuje iz nekaterih najvidnejših zvezdnikov današnje pop kulture. Film, v katerem kar mrgoli zvezdniških imen, je Julianne Moore prinesel nagrado za najboljšo igralko na festivalu v Cannesu. (Ocena filma Poti k zvezdam.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v soboto, 12. 11., ob 19. uri.

Sramota (Shame, 2011)

Estetsko dovršen in psihološko izostren portret spolnega odvisnika ter študija svobode v času neomejenih možnosti. V drugem celovečercu Steva McQueena – režiserja z vodomcem nagrajene Lakote in oskarjevske drame 12 let suženj – blestita Michael Fassbender in Carey Mulligan. (Ocena filma Sramota.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v soboto, 12. 11., ob 21. uri.

Zveri južne divjine (Beasts of the Southern Wild, 2012)

Poetična pravljica, ki jo spremljamo skozi oči neustrašne šestletne deklice in v kateri se mali človek sooči z uničujočimi silami narave, ki trčijo ob mitične pošasti v apokaliptični bitki epskih razsežnosti. Velika nagrada žirije v Sundanceu, zlata kamera v Cannesu in štiri nominacije za oskarja. (Ocena filma Zveri južne divjine.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v nedeljo, 13. 11., ob 15. uri.

Zgodbe o konjih in ljudeh (Hross í Oss, 2013)

Podeželska romanca o človeškem v konju in konjskem v človeku. Mozaik vinjet o ljubezni in smrti. Usode ljudi skozi oči konjev. Eden najuspešnejših islandskih filmov zadnjih let.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v nedeljo, 13. 11., ob 17. uri.

Misija Argo (Argo, 2012)

Napet in duhovit politični triler Bena Afflecka, ki obuja eno najdrznejših operacij v zgodovini CIE. Film je prejel tri oskarje – za najboljši film leta, najboljši prirejeni scenarij in najboljšo montažo –, nominiran pa je bil še v štirih drugih kategorijah. (Ocena filma Misija Argo.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v nedeljo, 13. 11., ob 19. uri.

Zimsko spanje (Kış Uykusu, 2012)

Subtilna čehovska značajska študija, postavljena v slikovito kapadoško pokrajino, za katero je velikan sodobnega avtorskega filma Nuri Bilge Ceylan prejel zlato palmo na festivalu v Cannesu. (Ocena filma Zimsko spanje.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v nedeljo, 13. 11., ob 21. uri.

Dobrodušni velikan (Fúsi/Virgin Mountain, 2015)

Topla, z nežnim humorjem obarvana pripoved o asocialnem dobrodušnežu, ki mu nedolžen kupon za plesno šolo povsem spremeni življenje. Prejemnik nagrade grand prix za najboljši film na Festivalu evropskega in mediteranskega filma 2015 ter zmagovalni film festivala Tribeca.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v ponedeljek, 14. 11., ob 15. uri.

Ne! (No, 2012)

Gael García Bernal v napeti in hudomušni upodobitvi resnične zgodbe o oglaševalski kampanji, ki je pripomogla k padcu Pinochetove diktature. Ta satirična drama priznanega čilskega režiserja Pabla Larraína si je prislužila nominacijo za oskarja za najboljši tujejezični film 2013. (Ocena filma Ne!)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v ponedeljek, 14. 11., ob 19. uri.

Sveta obvoznica (Sacro GRA, 2013)

Zakladnica raznovrstnih zgodb z roba večnega mesta, pod katero se je podpisal režiser Odprtega morja Gianfranco Rosi. Prvi dokumentarec v zgodovini beneškega filmskega festivala, ki mu je uspelo osvojiti zlatega leva.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v ponedeljek, 14. 11., ob 17. uri.

Skrivnost njihovih oči (El Secreto de Sus Ojos, 2009)

Z oskarjem za najboljši tujejezični film nagrajena argentinska mojstrovina, ki večplastno prepleta osebno zgodbo neizpolnjenih strasti s skrivnostjo nerazrešenega umora in preiskavo, ki je trajala četrt stoletja. Lani so posneli ameriško predelavo filma z Nicole Kidman in Julio Roberts v glavnih vlogah.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v ponedeljek, 14. 11., ob 21. uri.

Pogled tišine (The Look of Silence, 2014)

Joshua Oppenheimer se po pretresljivem dokumentarcu Teater ubijanja znova vrača na sled storilcem indonezijskega genocida, tokrat z vidika ene izmed žrtev. Prejemnik velike nagrade žirije na Beneškem filmskem festivalu. (Ocena filma Pogled tišine.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v torek, 15. 11., ob 17. uri.

Ženske iz 6. nadstropja (Les femmes du 6ème étage, 2010)

Zadrgnjen francoski buržuj odkrije joie de vivre v 6. nadstropju, od koder se razlegajo ritmi flamenka in diši po paeli. Zabavna in simpatična francoska bulvarska komedija s primesmi socialne drame in razredne farse ter pridihom španskega temperamenta.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v torek, 15. 11., ob 15. uri.

Nevarna metoda (A Dangerous Method, 2011)

Michael Fassbender, Keira Knightley in Viggo Mortensen v biografski drami kanadskega avtorja Davida Cronenberga, ki proučuje naravo spolnega poželenja in opisuje dogodke, ki so pripeljali do rojstva moderne psihoanalize.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v torek, 15. 11., ob 19. uri.

Okus življenja (An, 2015)

Tankočutna drama o prijateljstvu med lastnikom slaščičarne in starko, ki mu pomaga pri delu. Film japonske režiserke Naomi Kawase je lirična meditacija o nevidni vezi med človekom in naravo ter oda majhnim radostim, ki jih prinaša življenje.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v sredo, 16. 11., ob 15. uri.

Preteklost (Le passé, 2013)

Intenzivna družinska drama z oskarjem nagrajenega iranskega režiserja Ločitve Asgharja Farhadija, ki v slogu napete detektivke raziskuje zapletene medčloveške odnose in razkriva relativnost resnice. Film je Bérénice Bejo (Umetnik) prinesel nagrado za najboljšo igralko v Cannesu. (Ocena filma Preteklost.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v torek, 15. 11., ob 21. uri.

Večna ljubimca (Only Lovers Left Alive, 2013)

Tom Hiddleston in Tilda Swinton v vampirskem filmu, kot si ga je zamislil Jim Jarmusch. Antipod Somraka in sodobna oda svetovni glasbeni kulturi.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v sredo, 16. 11., ob 19. uri.

Glasnejša od bomb (Louder Than Bombs, 2015)

Drama norveškega režiserja Joachima Trierja (Oslo, 31. avgusta), v kateri na površje priplava neprijetna družinska skrivnost. Trierju je uspelo k svojemu prvemu angleško govorečemu projektu privabiti impresivno igralsko zasedbo z Jessejem Eisenbergom in Gabrielom Byrnom na čelu.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v sredo, 16. 11., ob 17. uri.

Pleme (Plemja, 2014)

Pretresljiv celovečerni prvenec večkrat nagrajenega ukrajinskega režiserja Miroslava Slabošpickega je zgodba o najstniškem nasilju in iskanju identitete, njeni protagonisti pa se med seboj pogovarjajo izključno v znakovnem jeziku.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v sredo, 16. 11., ob 21. uri.

Čudesa (La Meraviglie, 2014)

Rahločuten portret družine čebelarjev, ki se na podeželju med Toskano in Umbrijo upira vdoru zunanjega sveta, da bi lahko živela po svoje. Tudi zgodba o odraščanju in trpek razmislek o idealizirani podobi neokrnjenega, a še kako reguliranega podeželja. Velika nagrada žirije v Cannesu.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v četrtek, 17. 11., ob 15. uri.

Mladost (Youth, 2015)

Oskarjevec Paolo Sorrentino je po Neskončni lepoti znova skočil v čevlje starejših in modrejših – tokrat zato, da bi z nežno, s humorjem prepojeno in v elegantne kompozicije ujeto dramo razmišljal o minevanju časa. Evropska filmska nagrada za najboljši film, režijo in igralca (Michael Caine).

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v četrtek, 17. 11., ob 19. uri.

Srednješolci (Pored mene, 2015)

Srbski režiser Stevan Filipović predstavlja pogumen portret odpisane generacije, ki je v primežu starih ideologij, sodobne tehnologije in strahu pred negotovo prihodnostjo izgubila pristne medčloveške odnose. Prejemnik zlate arene za najboljši celovečerec.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v četrtek, 17. 11., ob 17. uri.

Zbogom, kraljica moja (Les Adieux à la reine, 2013)

Vizualno razkošna kostumska drama, polna dvornih strasti, v kateri spremljamo zadnje dni brezskrbnosti na dvoru Marije Antoinette in kaos, ki izbruhne, ko revolucija doseže francosko plemstvo. Glavni vlogi v filmu sta odigrali Diane Kruger in Léa Seydoux.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v petek, 18. 11., ob 15. uri.

Savlov sin (Saul fia, 2015)

Dosleden oris vsakdana v nacističnem koncentracijskem taborišču, ki so ga številni označili za najboljši film leta 2015. Pretresljiva drama madžarskega režiserja Lászla Nemesa je letos prejela oskarja za najboljši tujejezični film, lani pa veliko nagrado žirije v Cannesu. (Ocena filma Savlov sin.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v četrtek, 17. 11., ob 21. uri.

Frankofonija (Francofonia, 2015)

Za zlatega beneškega leva nominiran film Aleksandra Sokurova (Ruski zaklad) o nenavadnem zavezništvu med direktorjem muzeja Louvre in nemškim oficirjem, ki jima je med nacistično okupacijo Francije uspelo zaščititi neprecenljivo muzejsko zbirko.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v petek, 18. 11., ob 17. uri.

V kleti (Im Keller, 2014)

Po velikopotezni trilogiji Paradiž se je Ulrich Seidl vrnil k dokumentarnemu filmu s tragikomičnim filmskim esejem, ki se spusti globoko v mračno podzemlje avstrijske duše. Osebam, mlajšim od 15 let, je ogled filma prepovedan.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v petek, 18. 11., ob 21. uri.

Morilka (Nie yin niang/The Assassin, 2015)

Tajvanski mojster Hou Hsiao-hsien predstavlja vizualno osupljivo zgodbo o skrivnostni pravičniški morilki, ki se znajde pred težko dilemo. Ta film izjemne lepote je bil tajvanski kandidat za tujejezičnega oskarja, v Cannesu pa je prejel nagrada za najboljšo režijo.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v petek, 18. 11., ob 19. uri.

Adžami (Ajami, 2009)

Za tujejezičnega oskarja nominirana kriminalna drama o večplastni družbi Bližnjega vzhoda, talilnega lonca različnih kultur ter napetosti med judi, muslimani in kristjani. Film je bil premierno prikazan v Cannesu, kjer je prejel posebno omembo žirije – zlato kamero.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v soboto, 19. 11., ob 15. uri.

Poletje s Sangaile (Sangailes vasara, 2015)

Film o zaupnosti, intimnosti in brstečih strasteh, prežet s podobami litvanske pokrajine, ki je avtorici prinesel nagrado za najboljšo režijo na festivalu Sundance, priznana francoska filmska revija Cahiers du cinéma pa ga je uvrstila na deveto mesto lestvice najboljših desetih filmov leta 2015.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v soboto, 19. 11., ob 17. uri.

Pogovoriti se morava o Kevinu (We Need to Talk About Kevin, 2011)

Neprizanesljiv, pogumen in iskren portret materinstva ter pretresljiv pogled na krivdo, izgubo in sramoto, ki se nam razkrije skozi oči matere najstniškega množičnega morilca. V glavnih vlogah nastopajo Tilda Swinton, John C. Reilly in Ezra Miller. (Ocena filma Pogovoriti se morava o Kevinu.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v soboto, 19. 11., ob 19. uri.

Svinjarija (Filth, 2013)

Nominiranec za zlati globus James McAvoy v komični kriminalni drami, posneti po romanu avtorja kultnega Trainspottinga, o pokvarjenem spletkarskem policistu, ki je za napredovanje pripravljen narediti prav vse, na koncu pa se znajde na robu fizičnega in psihičnega propada. (Ocena filma Svinjarija.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v soboto, 19. 11., ob 21. uri.

Angelski delež (The Angels' Share, 2012)

Komedija, s katero se veteran Ken Loach, letošnji prejemnik zlate palme za film Jaz, Daniel Blake, vrača v svet simpatičnih zgub in malih kriminalcev, kjer namesto obupa najde humor, optimizem in vero v človeško dobroto. Film je osvojil nagrado žirije v Cannesu 2012 in odprl 23. Liffe. (Ocena filma Angelski delež.)

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v nedeljo, 20. 11., ob 15. uri.

Božji bojevnik (Valhalla Rising, 2009)

Vikinška pustolovščina režiserja Vožnje Nicolasa Windinga Refna z mističnim pridihom ter kupi zdrobljenih kosti in počenih lobanj, nad vsemi pa brutalen mutec s krizo identitete v podobi Madsa Mikkelsena. Film je bil na Liffu prikazan v sekciji Ekstravaganca.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v nedeljo, 20. 11., ob 17. uri.

Nemirna obala (A Bigger Splash, 2015)

Čuten, z erotiko in rokenrolom prepojen psihološki triler o štirih ljudeh, ki na razbeljenem otoku sredi Sredozemskega morja odprejo Pandorino skrinjico spominov, strasti in ljubosumja. Glavne vloge v filmu igrajo Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Dakota Johnson in Matthias Schoenaerts.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v nedeljo, 20. 11., ob 19. uri.

Sol zemlje (The Salt of the Earth, 2014)

Življenje in delo Sebastiãa Salgada, enega največjih mojstrov reportažne fotografije, v za oskarja nominiranem dokumentarcu, ki sta ga posnela njegov sin Juliano in Wim Wenders, tudi sam fotograf.

Film si boste v filmskem kotičku Telekoma Slovenije lahko ogledali v nedeljo, 20. 11., ob 21. uri.

Vsi filmi, ki jih bodo predvajali v letošnjem filmskem kotičku Telekoma Slovenije, vas čakajo v videoteki DKino na SiOL TV (programsko mesto 5), zbrani v kategoriji Liffe. Za še več zanimivih filmov pa pobrskajte po katalogu videovsebin na SiOL TV.
Ne spreglejte