Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 12. 2012,
13.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sobota, 1. 12. 2012, 13.12

8 let

20. dan: Domov odšla Alja, Domen izbral Saro

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Piko na i današnjega izločanja je naredila Vanesa, ki je z imuniteto izločila Aljo.

Napetost v hotelu se je pred izločanjem stopnjevala. Stanovalci so preračunavali možnosti za svoj obstanek in gradnjo trdnega zavezništva. Največ dogajanja je bilo okoli Sare, Lili in Domna, o katerem Filip nima najboljšega mnenja: "Če izbere Saro, bo izpadel največji kmet."

Lili je pričakovala, da ji bo Domen vrnil uslugo in jo izbral, a vsi se sprašujejo, kaj bo naredila Vanesa. "Izbrala bom tako, da bo poučno zanje in zame," je bila skrivnostna Vanesa, ki ni nikomur povedala, koga bo izbrala. Sara se je najbolj trudila za priljubljenost pri Vanesi, zato si je z njo ogledovala obleke, nad tem pa ni bila navdušena Anastazija: "Sara igra pri Vanesi, da ji je všeč, čeprav ji ni. Jaz tega ne morem."

Vanesa izbrala Blaža Pred voditeljico Majo Martino Merljak so stanovalci Paradise Hotela še enkrat povedali že vsa znana stališča. Prva je svojega novega partnerja izbrala Sarč, ki se je preselila v Filipovo sobo. Anastazija je pričakovano ostala pri Gabrijelu. Prvo presenečenje se je zgodilo s Saro, ki je izbrala Domna, čeprav sta Lili obljubila, da bo ostal z njo, ker ga je prejšnji teden rešila. Domen je ob Sarinem poljubu zavil z očmi, a je Sara že v naslednjem trenutku povedala, da je bila takšna poteza Domnov načrt. Alja je izbrala Blaža, ta je povedal, da je najverjetneje ne bo mogel obdržati zaradi trenutnega položaja. Lili se je vselila k Deniju, kljub temu da je prejšnji teden izselila njegovega prijatelja. Deni je cinično pripomnil, da je popolnoma navdušen nad njeno izbiro, ni mogel verjeti, da je to naredila.

Usodo je krojila Vanesa, ki je na koncu izbrala Blaža in s tem izločila Aljo. Poslovila se je s solzami v očeh. "Hvala za zaupanje in se vidimo v Ljubljani," jim je namenila zadnje besede. "Dala sem obljubo, ki jo dam redko, in če jo dam, potem se tega držim," je povedala Vanesa o svoji odločitvi.

Sarč se razjezi Ekipa, ki je izgubila Aljo, je bila ob izbiri zelo žalostna, saj je Domen z odlično taktiko rešil vsa svoja tri dekleta. To je dojela Sarč, ki je bila nad razpletom šokirana in je začela organizirati nadaljevanje z Denijem, Filipom in Blažem. "Ne bomo več tako igrali. Ne bodo se mi več tako smejali. Zmenila se bom z Lili," je bila odločena Sarč, a fantje Lili niso želeli sprejeti niti za igro.

Večina stanovalcev se je že odpravila spat, medtem ko sta imela Gabrijel in Domen svoj šov. Igrala sta se zabavno izločanje, Gabrijel si je obul petke in si pod majico naredil dojki. Vanesa ju je ves čas gledala in se zabavala. Domen in Gabrijel sta zabavo sklenila s tem, da je drugi končal v hladilniku.

Kdo se bo vselil Ker so enega stanovalca izgubili, bodo dobili enega novega. Bo to fant, dekle? Bo novi stanovalec vegetarijanec, kot se je vprašala Sara? Skrivnost bo razrešena že danes ob 21. uri na Planet TV.

Ne spreglejte