Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
27. 2. 2018,
15.27

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 27. 2. 2018, 15.27

6 let, 1 mesec

Wienerberger Center masivne gradnje – inovativne in trajnostne gradbene rešitve

Oglasno sporočilo

V razstavnem salonu Wienerberger – Centru masivne gradnje ste dobrodošli vsi, ki bi radi izvedeli, kako bi si najbolje prenovili ali zgradili svoj dom na tradicionalen način masivne opečne gradnje. Brezplačna strokovna predavanja vam bodo v pomoč pri gradnji ali obnovi.

Razstavni salon Wienerberger Center masivne gradnje. Foto: arhiv Wienerberger | Foto: Razstavni salon Wienerberger Center masivne gradnje. Foto: arhiv Wienerberger

Gradbeni materiali iz gline so naravni, trajni, zdravi in raznoliki. Lahko dihajo, ohranjajo toploto in ustvarjajo optimalno ravnotežje vlažnosti zraka in temperature v prostorih. Zato glinena opeka zagotavlja zdravo in ugodno bivalno klimo ter ostaja aktualen in priljubljen material, ki je temelj energetsko učinkovite in trajnostne gradnje tako danes kot v prihodnosti. V Sloveniji je vodilni proizvajalec zidne opeke, strešnikov, fasadnih sistemov ter sistemskih rešitev opečne gradnje najvišega kakovostnega razreda podjetje Wienerberger. V želji, da bi bili graditelji, arhitekti, izvajalci ter trgovci z gradbenim materialom čim bolje seznanjeni s potrebnimi informacijami o opeki, opečnatih izdelkih ter masivni opečni gradnji, je Wienerberger v Ljubljani odprl Razstavni salon Wienerberger Center masivne gradnje.

Vsi, ki želite svoj dom zgraditi iz dobre stare opeke ali načrtujete njegovo obnovo, boste v razstavnem salonu dobili kakovostne informacije o zeleni gradnji, o subvencijah eko sklada, informativne izračune materiala za gradnjo, priporočila strokovnjakov ter celovito tehnično podporo za gradnjo vašega doma. Če se boste predhodno prijavili, bodo za vas organizirali tudi brezplačne individualne posvete z arhitektom. Salon je odprt vsak dan med 8. in 19. uro, ob sobotah pa od 9. do 12. ure. Razstavni salon so letos obogatili z dodatno ponudbo. Skozi vse leto bodo vsako drugo sredo v mesecu potekali brezplačni strokovni dogodki, na katerih bodo gostovali strokovnjaki z različnih področij gradnje. Osrednje teme bodo: energetska učinkovitost, izolacije, strešnik bobrovec, pametna hiša itd.

Drugi v nizu dogodkov z naslovom Življenje v energetsko učinkoviti hiši bo potekal v sredo, 7. marca 2018 med 16.30 in 18. uro. Odgovarjali bomo na vprašanja, kako na enostaven način zgraditi in opremiti energijsko varčen dom, na kaj je potrebno paziti in česa se moramo izogibati ter kako z vgradnjo pravih materialov in sistemov kar najbolj prihraniti. Vsi udeleženci seminarja boste brezplačno prejeli vstopnice za sejem Dom. Več o predavanju si lahko preberete tukaj.

Parkiranje je za obiskovalce seminarja brezplačno in je možno v parkirni hiši Rotonda ali na odprtem parkirišču poleg Rotonde. Vljudno vabljeni!

Pridite z vprašanji. Odidite z odgovori. Wienerberger – Center masivne gradnje.

Ne spreglejte