Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 8. 2022,
14.30

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek ogrevanje M Tehnika energetika Mercator

Torek, 30. 8. 2022, 14.30

1 leto, 7 mesecev

Kaj izbrati za ogrevanje, ko cene energentov naraščajo?

Oglasno sporočilo

Vsi se sprašujemo - kaj bo jeseni? Kako se bomo greli, ko cene energentov naraščajo? Ali je še možno kako prihraniti pri mesečnih stroških ogrevanja?

Mercator | Foto: Mercator Foto: Mercator

Pri M Tehniki pravijo - vse je v tehniki! S pravo izbiro štedilnikov, peči ali črpalk lahko pri ogrevanju veliko prihranimo. Za svoj denar pa lahko dobimo več tudi z nakupi energentov v M Tehnika spletni trgovini.

Spoznajte M Tehnika ponudbo in izberite najboljše za ogrevanje.

Gradite ali renovirate? Investirajte v nakup toplotne črpalke.

Razlogov, zakaj je toplotna črpalka odlična izbira, je ogromno. M Tehnika strokovnjaki izpostavljajo, da se naložba povrne v le nekaj letih, vsakoletni prihranki pa so veliki. Toplotne črpalke so obenem prava izbira za vse, ki jih skrbi za naše okolje. Za delovanje namreč izrabljajo obnovljive vire.

Pri nakupu toplotne črpalke pa lahko ponovno uveljavljamo tudi subvencijo! Eko sklad nudi možnost menjave stare kurilne naprave za okolju prijazno toplotno črpalko kot tudi prvo vgradnjo ogrevalnega sistema v stavbah. Nepovratno finančno spodbudo lahko prejmejo vsi občani. Več o razpisu si lahko preberete tu.

Mercator | Foto: Mercator Foto: Mercator

Ogrevanje na elektriko - da ali ne?

Ogrevanje na elektriko je vse priljubljenejše. Zakaj? Električni kamini, konverterji, IR grelni paneli, klimatske naprave ali električni radiatorji so enostavni za montažo, uporabo in tudi vzdrževanje. Izrabljajo pa izjemno dostopno gorivo - električno energijo. 

Velika prednost ogrevanja na elektriko pa je tudi ta, da nam lahko predstavlja glavni vir toplote, ali pa ga uporabljamo le v namen dogrevanja. Ogrevanje na elektriko je tako še posebej dobrodošlo na vikendih ali v prostorih, ki jih ne uporabljamo pogosto.

Mercator | Foto: Mercator Foto: Mercator

Ogrevanje na drva ali pelete?

Vse več lastnikov hiš razmišlja o zamenjavi peči na kurilno olje s pečjo na biomaso. Tudi cene drv in peletov se višajo, vendar ne tako tako drastično in hitro kot cene fosilnih goriv.

S peleti se lahko ogrevate samostojno ali pa z njimi dopolnjujete ogrevanje na drva. Tako pelete kot tudi drva si lahko enostavno naročite kar na dom. Obiščite M Tehnika spletno trgovino!

Mercator | Foto:

Zakaj je M Tehnika najboljše mesto za izbiro ogrevalnega sistema in najrazličnejših dodatkov:

 M Tehnika se ponaša z ogromno izbiro različnih ogrevalnih naprav,

  • ob izbiri montaže se DDV pri nakupu zniža na 9,5 %,
  • s pomočjo Pika kartice so možni tudi nakupi na obroke, brez obresti,
  • posebna ugodnost: koriščenje pik do konca izbranega bonitetnega obdobja (z zaključkom v januarju ali juliju) zagotavlja dodatne prihranke!

Obiščite ali pokličite vam najbližjo M Tehnika poslovalnico, kjer sta nakup in prevzem nakupljenega blaga sedaj še enostavnejša, izognete pa se tudi plačilu stroška dostave. Ob prevzemu v izbrani M Tehnika poslovalnici pa lahko plačate tudi vse izdelke, naročene preko spleta. Enostavno in priročno.

Naročnik oglasnega sporočila je Mercator M Tehnika.

Ne spreglejte