TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
10. 5. 2015,
20.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 10. 5. 2015, 20.41

8 let

Tanja: Jezna sem, da sem se pustila sprovocirati taki smrklji, kot je Ivona

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Najstarejšo tekmovalko v Baru, za katero ste se odločili, da je čas, da zapusti tekmovanje, je petkov obisk Obale tako navdušil, da razmišlja o selitvi na Primorsko.

Že takoj na začetku tekmovanja so vam sotekmovalci nadeli poseben vzdevek - mama. Zakaj in kako je prišlo do tega? Prvi je s tem začel Miloš in me začel klicati mtka, ker sem neprestano govorila: daj se obleci, ker je mrzlo, vzemi kaj za jest s sabo v bar … Ker sem bila skrbna, me je označil za mtko. Doma imam šest let starega nečaka in od tu mi ta skrbnost.

Najbolj ste se ujeli s tako imenovanim primorskim klanom. Kaj je bilo tisto, kar vam je bilo pri njih všeč? Je k temu botrovala tudi približno enaka starost? Najbolj mi je pri njih všeč pozitivna energija. To se je predvsem videlo v petek, ko smo odšli na Primorsko. Ne samo Sanja in Črt, ampak tudi njihovi prijatelji in sorodniki so polni pozitivne energije. Želim si, da s Sanjo in Črtom ostanemo v dobrih odnosih, tudi ko bo vsega tega konec.

Z Ivono pa si niste bili blizu. Kako bi pokomentirali vajin odnos? Kaj vas je pri njej tako zmotilo? Ne bi kaj dosti komentirala. Tudi če jo zunaj srečam, je ne srečam. Dekle mora pridobiti še deset let in bova takrat mogoče lahko rekli kakšno besedo. Dokler te komunikacije ne popravi, nimava o ničemer govoriti.

Vajin odnos z Emijem je bil videti kot vožnja z vlakom v zabaviščnem parku – vzponi in padci. Če potegnete črto: kako bi označili vajin odnos? Ko je Emi bil normalen, sem bila tudi jaz normalna, ko pa ni bil, pa tudi jaz nisem bila. Dejstvo je, da pri meni drži geslo: to, kar dobiš, to daš. jaz sem se tega držala, on pa je en teden bil v redu, en teden ne. Ampak ne moreš mu zameriti. Verjetno bi z vsemi, razen z Ivono, ker nima osnovne kulture, zunaj čisto drugače funkcionirala. Zagotovo bom z njim še spila kakšno kavico, moj prijatelj pa ne bo ostal.

Ste pričakovali, da boste sedli na drugi vroči stol? Kako komentirate Emijeve razloge, ki jih je navedel za nominacijo? Ja, jaz sem bila pripravljena, da grem domov in na drugi stol. Meni je bilo žal le za Črta, Sanjo in Joela. Ampak ok, čez približno pet tednov pridejo ven in bomo vse nadoknadili. Kar se tiče Emijevih razlogov, pa sploh ne vem, kaj je rekel, niti mene zanima. Toliko o tem, koliko sem ga poslušala (smeh).

Kakšen je bil občutek, ko je Bastjan razglasil rezultate glasovanja? Iskreno, žal mi je bilo zaradi Črta in Sanja. Tudi danes, ko sem se zbudila, sem se zavedala, da ju ni ob meni, po drugi strani pa sem si po tiho želela domov, saj moram zaslužiti kaj denarja. Moje položnice se ne bodo same od sebe plačale.

Na Facebooku sta bili z Ivono po priljubljenosti izenačeni. Kaj je prepričalo gledalce, da so glasovali zanjo in ne toliko za vas? Ne vem, niti se ne mislim toliko ukvarjati s tem. Verjetno hočejo in rabijo dramo. Jaz jim tega ne morem dati. Seks, droge in alkohol prevladujejo, očitno (smeh). Tukaj igrajo vlogo tudi leta. Mogoče bi bila jaz pri dvajsetih letih enaka, tega ne morem vedeti, a pri svojih letih jim tega ne morem ponuditi. Kar se tiče moje hinavščine: jaz nisem bila nikoli hinavska. Tisto, kar sem želela povedati, sem povedala in stojim za tem. Vse, kar sem opravljala, sem tistim osebam tudi povedala, tako da ne vem, kje so določeni videli to hinavščino. Mogoče zato, ker se mi prvih pet tednov ni dalo ven metati, potem pa sem se z Ivono začela ukvarjati, ven padala in ji povedala tisto, kar ji je šlo in mogoče so to nekateri vzeli za hinavsko. Ne vem, v bistvu mi je čisto vseeno, če povem po resnici (smeh).

Mislite, da bi včerajšnji rezultati glasovanja bili drugačni, če bi delali več na samopromociji in bili tako živahni, kot je Ivona? Absolutno! Če bi neprestano padala ven, delala šov in ne bi bila v ozadju, bi bili rezultati drugačni. Jaz sem hotela pokazati, kaj znam, ne pa delati drame. Bila sem razočarana, da punca, ki ne ve, kaj je G od gostinstva, ostane v šovu, ampak tako pač je.

Kakšen je vaš odnos s Črtom? Nekoč ste izjavili, da se med vama med Barom ne more splesti nič več kot pa prijateljstvo. Puščate odprte možnosti, da prijateljstvo preide v kaj večjega, ko oba izstopita iz Bara? Ne vem, res. Nikoli ne reci nikoli, saj se zarečenega kruha največ poje. Vedno bo v mojem srcu, ker je bil vedno zraven mene, ko mi je bilo najbolj hudo. Lahko sem se stisnila k njemu in me je napolnil z energijo. Na njega trenutno gledam kot na pozitivnega in dobrega človeka, ki dobro vpliva name in je dober prijatelj. Vem, da naju in Sanjo čaka krasno poletje. Načeloma mislim, da ne bo preraslo v kaj več, ampak nikoli ne reci nikoli.

Kako komentirate njegov podvig na stranišču, zaradi katerega si je prislužil rumen karton? To je pač Črt (smeh). Nismo bili nič kaj dosti presenečeni nad tem. Bedno mi je bilo, da je na tak način dobil rumeni karton. Preden je šel notri, je vedel, v kaj se spušča. A lahko prosim zdržiš in se vzdržiš (smeh)? Ne morem tega komentirati, to lahko samo on komentira in tudi bo komentiral.

Prislužili ste si tudi naziv barovke tedna. Kaj vam je to pomenilo? Ogromno mi je pomenilo, žal mi je bilo le, da tega nisem izkoristila tako kot ostali. Glede na to, da sem naziv dobila bolj na začetku, nisem vedela, kaj lahko in kaj ne. Nisem vedela, da me lahko odpeljejo domov, tako da sem cel dan preživela v baru. Tudi na Šmarno goro nisem šla, ker sem si želela malo sprehoditi. No, tudi tam notri je bilo luštno.

V soboto sta se v Bar vrnila Danijel in Eva. Kako bosta vplivala na barovce in bar? Danijel je pozitiven človek, bil je sonček in močno upam, da prinese malo pozitivne energije nazaj v bar. To, kar se je dogajalo zadnjih štirinajst dni, je bilo nevzdržno. Ne samo za mene, za vse nas. Bili smo pod pritiskom in nenaspani, potem pa je svoje dodala še Ivona. Tako da res upam, da Danijel prinese nekaj pozitivne energije. Ne samo da upam, vem, da jo bo. Kar se pa Eve tiče, pa je nisem uspela tako dobro spoznati. mi ni dajala pozitivne energije kot Danijel. Bolj mi je delovala prijazna, malo se je zadrževala. Mislim, da mi je celo enkrat omenila, da ne špara z jezikom in da ga bo uporabila, če bo treba. Ona je bila do takrat, ko je bila, noter, tiha voda, ki bregove dere. Pustimo se presenetiti.

Si želite, da bi se jima pridružil še kdo od izpadlih tekmovalcev? Glede na to, da nisem več notri, mi je vseeno. Ampak bi rada videla Reneja, ker vem, da bi tudi on prinesel dosti pozitivne energije. Vem, da se z Renejem, Črtom in Sanjo dobro razume in mislim, da bi na vse dobro vplival. Mislim pa, da jih zna nekdo jutri presenetiti.

Kdo bo po vašem mnenju zmagal in kdo si zmago najbolj zasluži? Če ne bo zmagal Črt, bom zakurila nebotičnik, prisežem. To res ne bi bilo pošteno. Videla sem, koliko energije daje od sebe, kaj naredi in zakaj naredi. Zmage si ne zasluži nihče drug. Če bo zmagal "show maker", kot sta Ivona in Emi, bom razočarana. Eden in edini zmagovalec mora biti Črt.

Kdo mislite, da bo sedel naslednji na vroči stol? Po moje bo na prvem stolu spet Ivona. Drugi stol pa je odvisen od tega, kdo bo dobil največ plusov. Ali bo na stolu Črt ali pa Sanja.

Kakšni so bili vaši motivi za prijavo v Bar? Prijavila sem se zato, da spremenim svoje življenje. V trgovini s čevlji sem delala pet let. Nisem se videla na dolgi rok tam notri, zato sem se odločila, da se prijavim, da se mi življenje malce obrne na glavo in začnem neko novo življenjsko pot. Ni mi žal, da sem se prijavila. Če ne drugega, sem spoznala tri sončke, ki so mi polepšali dneve v Baru. Trudim se, da po vsej verjetnosti spakiram stvari in odidem na Primorsko ter si tam najdem službo. Bomo videli, kaj me čaka. Danes je prvi dan, odkar sem zunaj, in sem še čisto zmedena. Nič mi ni jasno. V naslednjih dneh bom vedela, kaj, kako, zakaj. Upam, da dobim dobro službo in se spromoviram. V končni fazi sem odšla v Bar tudi zato, da najdem eno dobro službo, v kateri se bom dobro počutila. Pustimo se presenetiti.

Kaj ste se o sebi naučili med bivanjem v Baru? Do deset preštej, preden nekaj rečeš! Zelo sem ponosna, da se nisem toliko ukvarjala z drugimi. Sem pa jezna nase, da sem pustila sprovocirati taki smrklji, kot je Ivona. Očitno moram še ogromno delati na sebi, da ne bom pustila ljudem, da vplivajo na mojo voljo. Kaj gre lahko narobe, če sam kreiraš svoje življenje? Nič. Tega vodila se bom poskusila v nadaljnjih letih svojega življenja držati.

Kateri izziv ali izlet vam bo najbolj ostal v spominu? Udeležili ste se jih kar nekaj. Piknik. Na pikniku sem bila prvo uro žalostna, ker me je Emi prepričal, da se bodo piknika udeležili le svojci zmagovalne skupine. Takrat sem mu rekla, da vse nagrade, ki smo jih dobili v skupini A, ne pretehtajo te nagrade, ki so jo dobili oni. Potem pa se spomnim, da je Sanja čez nekaj časa zagledala nekoga in mislila, da je to njena sestra. Obrnila sem se še jaz in ugotovila, da to ni njena, temveč moja. Čisto me je "obrnilo". Bila sem prepričana, da družinski člani ne smejo prideti, zato sem bila zelo presenečena in vesela. Tudi ziplining mi je bil všeč, ker se sama nikoli ne bi upala spustiti po jekleni žici.

Kaj pa obisk Obale? To pa itak. To, da pakiram in se selim na Obalo, pove vse, a ne (smeh)? Noro je bilo. Ljudje tam so kot z drugega planeta. Vsi so zabavni in nasmejani. Pozitivno so me presenetili Črtovi in Sanjini prijatelji, da ne govorim o družinah. Parkrat sem se skoraj zjokala, tako so bili v redu.

S kom nameravate po koncu oddaje ostati v stikih? Joel, Sanja in Črt so na prvem mestu. Reneja moram obvezno kontaktirati in z njim spiti kavico. Tudi z Danijelom se bom dobila, ko pride ven. Z Damjanom se bom tako ali tako videla, rada pa bi se še srečala z Milošem. Čeprav je zgodaj zapustil šov, vem, da bi se lahko od njega ogromno, še posebej kaj življenjskega, naučila. Res mi je bilo hudo, da je tako zgodaj šel.

Kako boste izkoristili medijsko prepoznavnost in kakšne načrte imate za prihodnost? Prva stvar, ki jo naredim, je, da spakiram stvari in grem živet na Primorsko. Čim bolj se bom poskušala promovirati. Najti si moram nekoga, ki me bo dobro spromoviral. Kontaktirala bom Damjana in opravila tečaj barmanstva, ki nam ga je obljubil, potem pa bom videla kako naprej. Težko govorim o tem zdaj, ker sem z eno nogo še notri v Baru. Maksimalno se bom potrudila in izkoristila medijsko prepoznavnost. To je moja življenjska priložnost. Če ne bom zdaj, ne bom nikoli. Dala bom vse od sebe, ne bom razočarala ljudi okoli sebe, predvsem pa ne bom razočarala same sebe.

Ne spreglejte