Radojkoviču ugaja bližina tekmeca

Rokometaše Kopra, ki so lansko sezono navduševali v ligi prvakov, v prihodnji čaka pokal EHF. Tekmovanje bodo začeli v drugem krogu, žreb pa jim je namenil zmagovalca med Banjaluko in Beso Famiglio.
Radojkoviču ugaja bližina tekmeca

Koprčani, ki so trenutno še na počitnicah, bodo priprave na novo sezono začeli 1. avgusta. Želijo si ponovnega pohoda na vrh slovenskega prvenstva in ponovne uvrstitve v elitno ligo prvakov. A spet, čeprav bodo tam tekmeci nekoliko manj kakovostni, jih poleg domačega prvenstva in pokala čaka še tretja fronta. Novoustanovljeni EHF pokal.

Primorci bodo v primerjavi z Mariborčani, ki bodo tekmovanje začeli v prvem krogu, tega preskočili in tekme začeli šele 13. ali 14. oktobra. Žreb, ki so ga izvedli na sedežu evropske rokometne zveze na Dunaju, jim je namenil boljšega na bosansko-kosovskem obračunu med Banjaluko in Beso Famiglio. Ne glede na to, s kom se bodo pomerili, pa so v Kopru precej optimistično razpoloženi.

"Kakovost tekmecev težko ocenjujem, a ne glede na nasprotnika smo favoriti mi. Najprej bomo počakali na prvi krog, da vidimo, koga bomo dobili, mislim so Banjalučani vseeno bolj kakovostni," žreb komentira trener "rumeno-modrih" Fredi Radojkovič.

Prvemu strokovnjaku na klopi Cimosa ugaja tudi bližina morebitnega tekmeca. Oba namreč prihajata z bližnjega Balkana. "Zelo smo zadovoljni, ker ne bo treba na dolgo pot. V bobnu so bile tudi ekipe, ki so precej oddaljene, in zelo sem vesel, da nas čaka precej krajša pot, kot bi nas lahko."

Prvi obračun Koprčane, kot že rečeno, čaka 13. ali 14. oktobra v Bosni in Hercegovini ali na Kosovu, povratni pa teden dni pozneje v Bonifiki.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano