SiolNET. Sportal Rekreacija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prehrambeni izdelki namesto vstopnine

2

termometer

Zumba inštruktorica Mateja Jančič to soboto v Celju organizira že tretji dobrodelni zumba žur. Prehrambeni izdelki bodo romali k Anini zvezdici, celjsko čago pa bodo podprli tudi znani Slovenci.

Zumba inštruktorica Mateja Jančič to soboto, 1. junija 2013, v Badminton centru v Celju organizira dobrodelni zumba žur, na katerem bo sodelovalo deset zumba inštruktorjev iz vse Slovenije, za sproščeno glasbeno vzdušje med odmori pa bodo skrbeli skupina Skater, Werner in Dejan Vunjak, sin pokojnega Brendija.

"Obiskovalci naj namesto vstopnine darujejo prehrambene izdelke, lahko pa prinesejo tudi hrano za živali" poziva Jančičeva. "Hrano bomo donirali Anini zvezdici, prek nje pa bodo izdelkov deležne socialno ogrožene družine, hrano za živali pa bo prevzelo velenjsko Društvo proti mučenju živali Poziv," obljublja Jančičeva, ki bo tako že tretjič prispevala za družine v stiski. "Ko sem nazadnje obiskala eno od družin, ki smo ji pomagali, in mi je osemletna deklica zaupala, da mora biti zdaj, ko zaradi angine ne more obiskovati pouka, lačna, me je to tako pretreslo, da sem se prav zaradi njenih besed odločila za akcijo zbiranja prehrambenih izdelkov."

Dobrodelna prireditev bo trajala od 18. do predvidoma 21. ure.

Dobrodelni zumba žur bodo podprli številni znani Slovenci. Prireditve se bo poleg glasbenih gostov udeležila tudi ustanoviteljica Anine zvezdice Ana Lukner, mis Slovenije Nives Orešnik ter Nana in Gena Zeneli.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin