Oddajte zimsko fotografijo in osvojite počitnice na Bledu (5*)

Ste eden izmed tistih, ki radi lovijo svoje športne podvige v objektiv? Zima je tu, prinesla pa je nove priložnosti za nova zimska doživetja. Delite svoje utrinke z nami, osvojite lahko nepozabne počitnice na Bledu.

Na Siol.net vas želimo spodbuditi k aktivnemu preživljanju prostega časa tudi pozimi. Na vsakem koraku imate priložnost, da zimske podobe shranite v objektiv svojega fotoaparata ali telefona. S sodelovanjem v natečaju lahko osvojite prestižne glamping počitnice za dva na Bledu (5*), čakajo pa vas tudi druge privlačne nagrade: telovadni komplet, bunda, palice za selfije, bloki …

Nagradni sklad

Med sodelujočimi, ki bodo zbrali največ glasov, bomo izžrebali počitnice za dva na Bledu v Glampingu Gozdne vile (5*). Med preostalimi sodelujočimi bomo izžrebali telovadni komplet za rekreacijo doma, zimsko bundo, palice za selfije, podelili pa bomo tudi privlačne tedenske nagrade.

Oddajte zimsko fotografijo in osvojite počitnice na Bledu (5*)

Med vsemi, ki bodo glasovali za fotografije, bomo vsak teden izžrebali knjigo Ocene gostiln in paket slastnih čokoladic, na koncu fotonatečaja pa še palice za selfije, bloke, brisači in športno jopico Planet TV.

Tisti, ki bodo glasovali večkrat, bodo imeli več možnosti za osvojitev nagrad. Vabljeni h glasovanju za najlepše fotografije v fotogaleriji. Po oddaji dela in vseh zahtevanih podatkov se fotografija po uredniški potrditvi objavi v obliki članka na Siol.net.

Glasujte za fotografije in osvojite privlačne nagrade

Fotonatečaj traja od 14. 12. 2017 do vključno 14. 2. 2018, razglasitev nagrajencev bo 15. 2. 2018. Tiste, za katere bomo ugotovili, da so zlorabili glasovanje, bomo izključili in jim odvzeli možnost za pridobitev nagrad.

Več preberite v pravilih in pogojih. Vse fotografije si lahko ogledate v Galeriji fotografij.

 

Napovejte število slovenskih kolajn na olimpijskih igrah

Če imate dobro intuicijo in verjamete v naše športnike, vas vabimo, da napoveste število kolajn v Pjongčangu in športnike, ki bodo dosegli najvišje uvrstitve. S sodelovanjem lahko osvojite odlične olimpijske navijaške majice, športne trakove, slikanice uradne maskote, palice za selfije …

Napovejte dogajanje v Pjongčangu

 

 

 

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano