Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
20. 2. 2019,
20.38

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

5

Natisni članek

NK Olimpija NK Olimpija NK Triglav NK Mura NK Rudar NK Krško NK Maribor NK Maribor ND Gorica NK Domžale NK Celje NK Aluminij Prva liga Telekom Slovenije

Sreda, 20. 2. 2019, 20.38

5 let, 2 meseca

Pripravljalne tekme klubov 1. SNL

Konec je pripravljalnih tekem: Triglav boljši od Bleda #video

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

5

Maribor Kairat | Izbranci Darka Milaniča so se od turških zelenic poslovili z novim porazom. | Foto NK Maribor

Izbranci Darka Milaniča so se od turških zelenic poslovili z novim porazom.

Foto: NK Maribor

Slovenski prvoligaški klubi so končali s pripravljalnimi tekmami za spomladanski del sezone. Olimpija je v torek v Ljubljani vknjižila prvo letošnjo zmago. S 3:2 je bila boljša od Borca iz Banjaluke, Mura pa je v Bakovcih napolnila mrežo tretjeligaškemu klubu Dobrovce. Z zmago 13:0 je postavila največji rezultat, kar jih je v tem pripravljalnem obdobju dosegel klub 1. SNL. Triglav je v sredo premagal Bled z 2:1.

Trener Maribora Darko Milanič je priprave v Turčiji sklenil s prijateljsko tekmo proti Kairatu iz Kazahstana. Odločil se je za postavo Pirić, Milec, Ivković, Šuler, Klinar, Dervišević, Cretu (od 81. Matko), Hotić, Kramarič (od 70. Pihler), Tavares (od 70'.Felipe Santos) in Mešanović. 

Zaradi zdravstvenih težav so manjkali Jan Mlakar, Mitja Viler, Denis Šme, Nardin Mulahusejnović in Gregor Bajde, manjkal pa je tudi Luka Zahović, ki zaradi štirih rumenih kartonov nima pravice nastopa na uvodni tekmi spomladanskega dela Prve lige Telekom Slovenije proti Muri.

Mreža vijolic se je zatresla v 79. minuti. Mariborčani so tako izgubili že tretjo tekmo zapored brez doseženega zadetka.

Datum Tekmec (država/liga) Strelci za Maribor
16. 1. Szombathelyi Haladas (Mad/1) 0:0 /
19. 1. Rudar Velenje (Slo/1) 2:0 Pihler, Žugelj
23. 1. MFK Karvina (Češ/1) 0:0 /
27. 1. Bad Radkersburg (Avt/4) 8:1 Bajde 2, Zahović 2, Dervišević, Tavares, Mulahusejnović, Mešanović
1. 2. Domžale (Slo/1) 4:2 Mešanović 2, Tavares, Mulahusejnović
5. 2. Spartak Moskva (Rus/1) 1:1 Dervišević
7. 2. Borac Banja Luka (BiH/3) 4:0 Tavares 2, Uskoković, Mešanović (igralo se je le 45 minut)
8. 2. Crvena zvezda (Srb/1) 0:1 /
11. 2. Dinamo Tbilisi (Gru/1) 0:3 /
14. 2. Kairat Almaty (Kaz/1) 0:1 /

Olimpija pozdravila prvo zmago v sedmo

Robert Pevnik je končal priprave s prvo zmago Olimpije v koledarskem letu 2019. | Foto: Vid Ponikvar Robert Pevnik je končal priprave s prvo zmago Olimpije v koledarskem letu 2019. Foto: Vid Ponikvar Zadnjo pripravljalno tekmo so nogometaši Olimpije odigrali v torek na štadionu ŽAK, kjer so premagali Borac iz Banjaluke s 3:2. Zmaji so dočakali prvo letošnjo zmago pod vodstvom Roberta Pevnika. Vsi trije zadetki so padli v uvodni tretjini tekme, ko so v polno zadeli Jucie Lupeta, Stefan Savić in Marko Putinčanin.

Pevnik v začetno enajsterico ni uvrstil nekaterih prvokategornikov, v nadaljevanju pa so zaigrali pretežno mlajši igralci. Sledil je padec, gostje so v zadnjih desetih minutah po napakah v obrambi Olimpije znižali zaostanek na 2:3.

Zanimivo je, da so gostje, ki poslovno sodelujejo s predsednikom Milanom Mandarićem, že v 15. minuti ostali brez trenerja. Jezikavi Darko Vojvodić je zaradi žolčnih protestov, ki jih je naperil proti delivcev pravice, moral prisilno na tribune. Tako je odločil prvi sodnik Asmir Sagrković. Borac je letos odigral tudi pripravljalno tekmo proti Mariboru, a po visokem zaostanku po prvem delu (0:4) ni hotel nadaljevati z igro, saj je menil, da vijolice niso spoštovale dogovora in poslale na igrišče premočno zasedbo.

Maribor je bil začuden, saj je bila prva enajsterica povsem drugačna kot tista na tekmi, ki so jo odigrali dva dni pred Borcem (proti Spartaku), tako da je bilo presenečenje nad odzivom vodstva Borca popolno ...

Zmaji so v Turčiji odigrali štiri tekme. Na zadnjem srečanju so se proti Lokomotivi iz Taškenta razšli z 1:1, edini zadetek za Olimpijo pa je dosegel 18-letni mladinec Oliver Kregar.

NK Olimpija Priprave Robert Pevnik
Sportal Pevnik čestital Ilki in odgovoril Zahoviću

Zmaji so pred tem, v Turčiji ostali praznih rok proti avstrijskemu prvoligašu St. Pölten, ki je pri severnih sosedih prezimil na tretjem mestu (0:2). Prvo tekmo v Turčiji so odigrali proti slovaškemu jesenskemu podprvaku DAC in izgubili z 2:3, prav vseh pet zadetkov pa je bilo doseženih v prvem polčasu. Oba gola za Olimpijo je dosegel Rok Kronaveter. Mariborčan, ki z Olimpijo sprva sploh ni odpotoval na prve priprave v Čatež, je tako potreboval le malo časa, da je postal najboljši strelec zmajev v tem letu.

V prvi letošnji pripravljalni tekmi so v Čatežu remizirali z madžarskim drugoligašem Budafokijem (2:2). Brez zmagovalca se je končala tudi druga tekma proti hrvaškemu prvoligaškemu klubu Gorica (1:1).

NK Olimpija Priprave Robert Pevnik
Sportal Nov Mandarićev človek na posebni misiji
Datum Tekmec Strelci
19. 1. Budafoki (Mad/2) 2:2 Lukanović, Lupeta
26. 1. HNK Gorica (Hrv/1) 1:1 Savić
4. 2. DAC Dunajska Streda (Slk/1) 2:3 Kronaveter 2
7. 2. St. Pölten (Avt/1) 0:2 /
10. 2. Olimpik Doneck (Ukr/1) 0:0 /
12. 2. Lokomotiva Taškent (Uzb/1) 1:1 Kregar
19. 2. Borac Banjaluka (BiH/3) 3:2 Lupeta, Savić, Putinčanin

Domžale remizirale s Sturmom

Aluminij, največje presenečenje jesenskega dela 1. SNL, je v zimskem prestopnem roku ostal brez najboljšega napadalca Francesca Tahiraja, ki se je pridružil splitskemu Hajduku, Rok Kidrič se je preselil k Olimpiji, v Kidričevo pa je prišel nekdanji reprezentant Jure Matjašič, ki se je vrnil iz ZDA.

Kidričani so v generalki za spomladanski del prvenstva gostili Velenjčane in ostali praznih rok (0:2).

Francesco Tahiraj
Sportal Slovenska liga ostaja brez enega od svojih najbolj vročih akterjev
Datum Tekmec Strelci
19. 1. HNK Gorica (Hrv/1) 1:3 Ivančić
25. 1. Tiszakécske (Mad/2) 0:2 /
27. 1. Rudeš (Hrv/1) 0:0 /
31. 1. Varaždin (Hrv/2) 2:1 Petrović, Horvat
2. 2. Beltinci (Slo/2) 3:0 Jakšić, Leko, Martinović
6. 2. Istra 1961 (Hrv/1) 2:3 Vrbanec, Horvat
8. 2. Dinamo Zagreb B (Hrv/2) 2:2 Horvat, Leko
16. 2. Rudar Velenje (Slo/1) 0:2 /

Domžalčani so v pripravljalnem obdobju dvakrat opravili daljši postanek v Umagu. Na začetku priprav so s pomlajeno zasedbo v Rovinju udarili z Osijekom in izgubili z 0:5. To je bil drugi zaporedni poraz Domžal. Pred tem so izgubile na gostovanju pri kranjskem Triglavu. Oba zadetka za rumene je dosegel Shamar Nicholson. V Ljudskem vrtu so izgubili z 2:4.

Prejšnji teden so premagali sežanski Tabor (2:1). V polno sta zadela Dario Kolobarić, ki je na dan tekme dopolnil 19 let, in Slobodan Vuk, ki je v imenitni strelski formi, saj se je med strelce vpisal že štirikrat zapored.

Tudi v soboto proti B ekipi zagrebškega Dinama, ko so Domžale zmagale s 3:0, pod dva zadetka pa se je vpisal reprezentant Amadej Vetrih. Med vratnicama je stal novinec Krševan Santini. Proti Dobu je zmagovalca s krstnim zadetkom odločil Dalmatinec Jure Obšivač, ki je Domžalčane okrepil v zimskem prestopnem roku.

Zadetek Senijada Ibričića proti Sturmu:

Domžalčani so v generalki za nadaljevanje prvenstva v Avstriji remizirali s Sturmom (1:1), za edini zadetek za rumene pa je z mojstrsko izvedbo prostega strela poskrbel Senijad Ibričić. Za Domžale so igrali Santini, Rom, Sikošek, Klemenčič (od 73. Morris), Dobrovoljc, Ibričić, Gnezda Čerin (od 66. Hodžić), Vetrih, Mujan (od 80. Svetlin), Nicholson (od 66. Vuk) in Podlogar (od 73. Lazarević).

trening NK Domžale
Sportal V domžalskem nogometnem laboratoriju iščejo še dve sestavini
Datum Tekmec (država/liga) Strelci
16. 1. Brinje Grosuplje (Slo/3) 5:0 Ibričić, Nicholson, Hodžić, Dobrovoljc, Vuk
19. 1. Triglav Kranj (Slo/1) 2:3 Nicholson 2
23. 1. Osijek (Hrv/1) 0:5 /
25. 1. Istra 1961 (Hrv/1) 1:0 Vuk
1. 2. Maribor (Slo/1) 2:4 Nicholson, Vuk
6. 2. Tabor Sežana (Slo/2) 2:1 Kolobarić, Vuk
9. 2. Dinamo Zagreb B (Hrv/2) 3:0 Vetrih 2, Vuk
14. 2. Roltek Dob (Slo/2) 1:0 Obšivač
16. 2. Sturm Gradec (Avt/1) 1:1 Ibričić

Celjani visoko izgubili z Avstrijci

Rudi Požeg Vancaš je proti Južnokorejcem dosegel prvi zadetek v tem koledarskem letu. | Foto: Urban Urbanc/Sportida Rudi Požeg Vancaš je proti Južnokorejcem dosegel prvi zadetek v tem koledarskem letu. Foto: Urban Urbanc/Sportida Celjani, ki so sporazumno prekinili pogodbo z branilcem Morisom Nusuevom in napadalcem Tilnom Pečnikom, so v Turčiji za začetek so izgubili proti četrtouvrščenem ruskem drugoligašu Čertonovo iz Moskve (0:1), nato so premagali Bačko iz Srbije z 1:0. Edini zadetek je po prekršku nad reprezentantom Rudijem Požegom Vancašem, po katerem je sodnik pokazal na belo točko, dosegel Hrvat Lovro Cvek. Nato so ugnali še enega srbskega prvoligaša, beograjski Rad, edini zadetek na tekmi pa je v 85. minuti s prostega strela dosegel Cvek. 

Na zadnji tekmi v Turčiji so izgubili proti petkratnemu južnokorejskemu prvaku Pohang Steelers z 1:2. Častni zadetek za Celjane je z bele točke dosegel Požeg Vancaš, to je bil njegov prvi letošnji gol, vratar Metod Jurhar pa se je izkazal z ubranjeno 11-metrovko. Vizinger je v prvem polčasu stresel prečko.

Generalka pred začetkom drugega dela sezone je bila zelo močna, saj je na drugi strani stal Wolfsberger, ki je v Avstriji prezimil na četrtem mestu. WAC je dokazal, da je v dobri formi. V knežjem mestu, kjer so bila vrata štadiona zaprta za gledalce, je zmagal s 4:1. Edini gol za gostitelje je z bele točke dosegel Mitja Lotrič.

Datum Tekmec (država/liga) Strelci
19. 1. Šampion Celje (Slo/3) 2:0 Štraus, Vizinger
26. 1. Beltinci (Slo/3) 7:0 Vizinger 3, Novak, Ibišević, Lotrič, Flis
31. 1. Čertonovo Moskva (Rus/2) 0:1 /
3. 2. Bačka (Srb/1) 1:0 Cvek
6. 2. Rad Beograd (Srb/1) 1:0 Cvek
9. 2. Pohang Steelers (JKo/1) 1:2 Požeg Vancaš
16. 2. WAC (Avt/1) 1:4 Lotrič

Gorica bo večino priprav opravila v mestu vrtnic, nekaj pripravljalnih tekem pa bo odigrala tudi na Hrvaškem. Novi trener Nermin Bašić je vrtnice prvič vodil v Rovinju proti Osijeku in izkusil boleč poraz (0:6). Na tekmo niso odpotovali Sorčan (reprezentanca), T. Kavčič (bolezen), Grudina, Jogan in Marinič (vsi zaradi lažje poškodbe), barve Gorice pa so branili mladinci Amadej Marinič, Kristjan Cvijanović, Goran Trivunović in Angel Stratorski.

Bašić je prvo zmago na klopi vrtnic v soboto proti drugoligašu Dobu. Vrtnice so bile boljše s 3:2, med strelce pa se je vpisal tudi Etien Velikonja. Otrok novogoriškega kluba in nekdanji reprezentant, ki je nazadnje igral na Nizozemskem, je sklenil pogodbo z vrtnicami do konca sezone. Poškodba je že preteklost, napadalec, ki je bil pred leti v dresu Gorice najboljši strelec 1. SNL, pa se je proti Dobu vpisal na seznam strelcev.

Gorica je v Novigradu v prvoligaškem dvoboju premagala velenjski Rudar s 3:1, nato pa se z B ekipo zagrebškega Dinama v vetrovnem Umagu razšla brez zadetkov. Najbližje golu je bil Semir Smajlagić, ki je v 18. minuti stresel prečko. Dan pozneje je doživela poraz proti drugoligaškim sosedom iz Bilj, nato pa na dvoboju z velikim številom priložnosti remizirala z Javorjem iz Srbije (0:0).

V generalki za spomladanski del prvenstva je premagala Jadran Dekani z 2:0. Od prve minute so igrali Sorčan, Halilović, Tomiček, Lipušček, Celcer, Oršolić, Kotnik, Kolenc, Šipek, Velikonja in Smajlagić, v nadaljevanju pa še Likar, Hodžić, M. Kavčič, Veladžić, Matič, Jermol, L. Marinič, Leban, Filipović in Gulič.

Datum Tekmec (država/liga) Strelci
19. 1. Osijek (Hrv/1) 0:6 /
26. 1. Roltek Dob (Slo/2) 3:2 Oršolić, Velikonja, Smajlagić
2. 2. Rudar Velenje (Slo/1) 3:1 Kolenc, Kotnik, Leban
6. 2. Dinamo Zagreb 2 (Hrv/2) 0:0 /
7. 2. Bilje (Slo/2) 1:2 Kotnik
9. 2. Javor Ivanjica (Srb/2) 0:0 /
16. 2. Jadran Dekani (Slo/2) 2:0 Smajlagić, Velikonja

Za konec rekordnih 13:0

Mura, ki bo spomladi nastopala na dveh frontah, je v uvodni letošnji tekmi napolnila mrežo sosedom iz Beltincev. Črno-beli so zmagali s 5:1. Novinca sta napadalec Kevin Žižek, ki je proti Beltincem dosegel dva gola, in zvezni igralec Jon Šporn, Fazanerijo, ki je bogatejša za umetno razsvetljavo, sta zapustila vratar Kristjan Matošević in Dejan Kurbus.

Sportal Muro pozdravila dež in pes, sledi najtežji izziv #video

V Turčiji je dvoboj proti najtežjemu tekmecu odigrala v torek, ko je remizirala proti slovitemu Spartaku (1:1). Izenačujoči zadetek z bele toček je na začetku drugega polčasa dosegel Amedej Maroša. Dvoboj si je ogledala tudi skupina navijačev Mure, na tribunah pa je bil tudi selektor ruske reprezentance Stanislav Čerčešov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#črnobeli zaključili turški del priprav z zmago 3:2 proti @fc_atyrau #nsmura #enkratmuravednomura

A post shared by Nogometna šola Mura (@ns_mura) on

V zadnji tekmi v Turčiji so premagali prvoligaša Atyrau iz Kazahstana (3:2), po vrnitvi v Slovenijo pa so se udarili še s tretjeligaškim klubom Dobrovce in mu napolnili mrežo. Zmagali so kar s 13:0, s štirimi zadetki pa je izstopal Luka Šušnjara. To je bil strelski trening, dobrodošel pred sobotnim vrhuncem, gostovanjem za prvenstvene točke v Ljudskem vrtu. Od prve minute so igrali Obradović, Rebernik, Bošković, Maruško, Šturm, Kouter, Lorbek, Karničnik, Ćerimagić, Bobičanec in Maroša, v nadaljevanju pa še Šafarić, Kous, Peričić, Pucko, Kozar, Šporn, Horvat, Šušnjara in Sirk.

Datum Tekmec (država/liga) Strelci
15. 1. Beltinci (Slo/2) 5:1 Žižek 2, Maruško, Laci, Kous
19. 1. Međimurje Čakovec (Hrv/2) 3:1 Kouter, Horvat, Maroša
23. 1. Varaždin (Hrv/2) 2:1 Žižek, Kouter
26. 1. Radomlje (Slo/2) 6:0 Šušnjara, Kouter, Perčić, Karničnik, Horvat, Maroša  
30. 1. Drava (Slo/2) 5:1 Žižek, Šturm, Kouter, Zorman, Maroša
6. 2. Čornomorec Odesa (Ukr/1) 0:0 /
7. 2. Rakow Czestochowa (Pol/2)  - tekma je odpadla  
12. 2. Spartak Moskva (Rus/1) 1:1 Maroša
14. 2. Atyrau (Kaz/1) 3:2 Horvat, Maroša, Kozar
19. 2. Dobrovce (Slo/3) 13:0

Šušnjara 4, Karničnik in Sirk 2, Ćerimagić, Maroša, Bošković, Horvat, Kozar

Velenjčani so pripravljalno obdobje, kar se tiče tekem, sklenili z zmago v Kidričevem proti Aluminiju. Največje presenečenje jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije so premagali z 2:0. V prvem polčasu so igrali Stopajnik, Krefl, Kašnik, Ćosić, Tomašević, Arap, Bolha, Črnčič, Trifković, Škoflek in Radić, v nadaljevanju pa so zaigrali še Pridigar, Hrubik, Pušaver, Tučić, Pušnik, Pišek in Vodeb.

Knapi so najvišjo zmago v tem letu dosegli prejšnjo soboto, ko so premagali Dravograd kar s 7:1. Kapetan David Kašnik je podaljšal zvestobo klubu do konca sezone 2020/21, kot zadnji pa se je Pušnikovi četi v zimskem prestopnem roku pridružil donedavni igralec Olimpije Rijad Kobiljar

Datum Tekmec (država/liga) Strelci
16. 1. Budafoki (Mad/2) 3:0 Bolha, Črnčič, Pušnik
19. 1. Maribor (Slo/1) 0:2 /
23. 1. Roltek Dob (Slo/2) 7:0 Radić 2, Vodeb, Škoflek, Trifković, Tučić, Kitek
26. 1. Drava Ptuj (Slo/2) 3:0 Radić, Tučić, Vasiljević
29. 1. Triglav Kranj (Slo/1) 1:1 Škoflek
2. 2. Gorica (Slo/1) 1:3 Radić
6. 2. Brda (Slo/2) 4:0 Škoflek 2, Vodeb, Li
9. 2. Dravograd (Slo/3) 7:1 Arap 2, Kamara 2, Vodeb, Škoflek, Trifković
13. 2. Fužinar (Slo/2) 3:0 Radić, Škoflek, Vodeb
16. 2. Aluminij (Slo/1) 2:0 Škoflek, Tučić

Predzadnjeuvrščeni Triglav je v zadnjem srečanju pred začetkom spomladanskega dela prvenstva premagal Bled z 2:1. Med strelce sta se vpisala zimska novinca Ivan Crnov in nekdanji reprezentant BiH Muamer Svraka.

Na slovenski kulturni praznik se je Triglav odpravil na Dunaj in se pomeril z avstrijskim velikanom Rapidom. Proti močnemu tekmecu, ki se je pripravljal na evropsko tekmo 1/16 finala lige Europa proti Handanovićevemu Interju, so izgubili z 2:5. Za Triglav je tzaigral tudi izkušeni povratnik Aleš Mertelj.

Datum Tekmec (država/liga) Strelci
16. 1. Roltek Dob (Slo/2) 1:0 Tijanić
19. 1. Domžale (Slo/1) 3:2 Tijanić, Majcen, Marinović
23. 1. Brinje Grosuplje (Slo/3) - odpoved  
29. 1. Rudar Velenje (Slo/1) 1:1 Tijanić
30. 1. Istra 1961 (Hrv/1) 4:1 Rogelj 2, Bojić, Hasanaj
2. 2. Koper (Slo/3) 4:2 Hasanaj, Pokorn
2. 2. Javor Ivanjica (Srb/2) 1:3 Tijanić
8. 2. Rapid Dunaj (Avt/1) 2:5 Majcen, Kumer
13. 2. Osijek B (Hrv/2) 1:1 Šalja
16. 2. Tabor Sežana (Slo/2) 1:1 Udovič
20. 2. Bled (Slo/3) 2:1 Crnov, Svraka

Nuklearci ponižali Rogaško

Krčani so prebili led in kot prvi slovenski prvoligaš odigrali pripravljalno tekmo v letu 2019. V Posavju so gostili nogometaše Slavena Belupa iz Koprivnice in izgubili z 0:1. Edini zadetek je dosegel Izraelec v vrstah hrvaškega kluba Roei Gordana.

Nogometna šola Krško
Sportal NK in NŠ Krško prekinila pogodbo o sodelovanju

Zadnjeuvrščeni slovenski prvoligaš se večji del priprav opravili na Hrvaškem. Krčani so na dan, ko je bila v Posavju burna izredna klubska skupščina, gostovali na Reki pri izbrancih Igorja Bišćana in izgubili z 0:3.

Po vrnitvi v domovino so v sosedskem obračunu premagali drugoligaša iz Brežic, ki je stkal tesno vez z ljubljansko Olimpijo (1:0). Edini zadetek na tekmi je dosegel 22-letni Hrvat Luka Anković, ki je na preizkušnji pri zelenih. Nato so napolnili mrežo drugoligašu Dobu.

Pripravljalno obdobje so sklenili z dvema navdušujočima zmagama. Najprej so bili v Krškem z 2:0 boljši od avstrijskega prvoligaša WAC, nato pa so drugoligaškemu klubu Rogaška napolnili mrežo. Dosegli so kar devet golov!

 

Datum Tekmec (država/liga) Strelci
12. 1. Slaven Belupo (Hrv/1) 0:1 /
16. 1. Gorica (Hrv/1) 1:5  
19. 1. Budafoki (Mad/2) - tekma je bila odpovedana  
23. 1. Rudeš (Hrv/1) 0:0 /
25. 1. Rijeka (Hrv/1) 0:3 /
30. 1. Brežice Terme Čatež (Slo/2) 1:0 Anković
2. 2. Roltek Dob (Slo/2) 4:0 Jandrek, Volaš, Vekić, Florjanc
6. 2. Lučko (Hrv/2) 2:0  
9. 2. Tabor Sežana (Slo/2) 3:1 Vekić, Ogrinc, Sokler
15. 2. WAC (Avt/1) 2:0 Štefulj, Volaš
16. 2. Rogaška (Slo/2) 9:1 Vekić 3, Volaš 2, Kordić, Vojković, Majić, avtogol
Ne spreglejte