Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 6. 2022,
19.39

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,38

2

Natisni članek

Dani Olmo rop Ibiza Marco Verratti

Torek, 28. 6. 2022, 19.39

1 leto, 9 mesecev

Marco Verratti

Grozna izkušnja nogometnega zvezdnika na počitnicah na Ibizi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,38

2

Verratti Jessica | Marco Verratti in njegova žena Jessica sta na počitnicah v Španiji doživela neljubo presenečenje. | Foto Guliverimage

Marco Verratti in njegova žena Jessica sta na počitnicah v Španiji doživela neljubo presenečenje.

Foto: Guliverimage

Poletni dopust italijanskega nogometnega zvezdnika Marca Verrattija na španskem otoku Ibiza se je sprevrgel v nočno moro. Nepridipravi so mu namreč ukradli za skoraj tri milijone evrov nakita in gotovine. Vse skupaj se je dogajalo na posestvu, katerega lastnik je legendarni Brazilec Ronaldo.

Zvezni igralec francoskega prvaka PSG Marco Verratti se je po naporni sezoni odločil, da bo s srčno izbranko preživel poletne počitnice na španskem otoku Ibiza. Nastanjen je bil na posestvu, ki je v lasti nekdanjega brazilskega nogometnega asa Ronalda.

Medtem ko se je Italijan skupaj z ženo, francoskim fotomodelom Jessico Aidi, predajal užitkom poletnih počitnic v mikavnem okolju, pa so ga obiskali nepovabljeni gostje. Tatovi so 29-letnemu Italijanu, ki je lani pomagal Azzurrom do naslova evropskih prvakov, odtujili večjo količino nakita in gotovine. Roparji naj bi vdrli v hišo v nedeljo dopoldan, ko je bila prazna. Za zdaj v javnost še niso pricurljali vsi podatki, španska policija pa je že odprla preiskavo. Na Ibizi je to poletje preživljal počitnice tudi Verrattijev klubski soigralec Lionel Messi.

Zadnja objava žene Marca Verrattija na Instagramu z Ibize:

To ni prvi primer, ko je znani nogometaš med poletnimi počitnicami doživel tovrstne neprijetnosti. Španski reprezentant Dani Olmo, ki igra skupaj s Kevinom Kamplom pri RB Leipzigu, dobršen del kariere pa je prebil pri zagrebškemu Dinamu, je bil pred slabima dvema tednoma oropan v Valencii. Ko je zapuščal frizerski salon, je postal žrtev ropa. Zlikovci so mu ukradli dragoceno uro Rolex, vredno okrog 30 tisoč evrov.

Frenkie de Jong
Sportal Man Utd in Chelsea pripravljata veliki posel
Bayern Robert Lewandowski
Sportal Barcelona, zgani se! Lewandowski je neučakan.
Ne spreglejte