Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sobota,
24. 9. 2016,
17.38

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,78

Natisni članek

Zlatan Ibrahimović Manchester United angleško prvenstvo

Sobota, 24. 9. 2016, 17.38

6 let, 6 mesecev

Nenavaden prizor v Manchestru

Zmeda na Old Traffordu: Zlatan obračunal z dvojnikom

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,78
Zlatan Ibrahimović | Foto Reuters

Foto: Reuters

Nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović je bil na srečanju med Manchester Unitedom in Leicester Cityjem (4:1) priča nenavadnemu dogodku. Ko je Šved s soigralci proslavljal zadetek Uniteda, je do njega pritekel dvojnik in ga objel.

Kaj se dogaja v preostalih ligah:

Občinstvo na Old Traffordu se v soboto ni zabavalo le ob odlični igri rdečih vragov, ki so napolnili mrežo angleškega prvaka Leicester Cityja (4:1), ampak tudi ob nenavadnem pripetljaju, ko je na zelenico pritekel nepovabljeni gost.

Dolgi lasje, speti v čop, in brki

Ko so se nogometaši Manchester Uniteda zadnjega izmed štirih zadetkov, ki so jih dosegli v prvem delu, se je na zelenico prebil oboževalec Zlatana Ibrahimovića.

Nepovabljeni gost je nasmejal Skandinavca. | Foto: Reuters Nepovabljeni gost je nasmejal Skandinavca. Foto: Reuters

Ni bil oblečen v dres znamenitega angleškega velikana, ampak je nosil črno majico in hlačke. Z brki in lasmi, spetimi v čop, ki je eden izmed prepoznavnih simbolov Ibrakadabre na nogometnih srečanjih, je prišel do 34-letnega Skandinavca in ga objel.

Ibrahimović odrinil dvojnika

Gledalci so bili navdušeni, saj je izkušenega zvezdnika presenetil nihče drug kot njegov dvojnik. Nekdanji zvezdnik Ajaxa, Milana, Juventusa, Barcelone, Interja in PSG je bruhnil v smeh, nato pa je vrag vzel šalo. Dlan je potisnil na njegov obraz in ga odrinil.

Ko so ga dohiteli varnostniki, je izgubil ravnotežje in padel na tla, Ibrahimović pa mirno stopical naprej po igrišču. | Foto: Reuters Ko so ga dohiteli varnostniki, je izgubil ravnotežje in padel na tla, Ibrahimović pa mirno stopical naprej po igrišču. Foto: Reuters

Še manj razumevanja so imeli varnostniki, ki skrbijo za red na kultnem štadionu Manchester Uniteda. Neznani dolgolasec, ki želi posnemati Ibrahimovića, jih je prelisičil, ko je mimo njih švignil na travnato površino. Ko so ga dohiteli, so ga hitro iztrgali iz objema s Švedom, ga pahnili na tla in odvlekli z igrišča.

Manchester United ponižal branilce naslova

Rdeči vragi so se v 6. krogu angleškega prvenstva znesli nad branilci naslova. Ibrahimović se ni vpisal med strelce, a je bil med najboljšimi posamezniki na igrišču in pomagal ekipi do velike zmage, s katero si je četa Joseja Mourinha okrepila načeto samozavest.

Švedski zvezdnik se je izkazal s predstavo na Old Traffordu v 6. krogu angleškega prvenstva. | Foto: Guliverimage/Getty Images Švedski zvezdnik se je izkazal s predstavo na Old Traffordu v 6. krogu angleškega prvenstva. Foto: Guliverimage/Getty Images

Ne spreglejte