Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
20. 8. 2018,
23.46

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,55

3

Natisni članek

Miha Zajc Benjamin Verbič Andraž Šporar Samir Handanović Roman Bezjak Tim Matavž Josip Iličić Rene Krhin Robert Berić Jasmin Kurtić Kevin Kampl Nemanja Mitrović Nejc Skubic Miha Mevlja Bojan Jokić Jan Oblak Jan Oblak Luka Elsner Slaviša Stojanović Matjaž Kek slovenski nogometaši na delu v tujini

Ponedeljek, 20. 8. 2018, 23.46

5 let, 8 mesecev

Slovenski nogometaši na delu v tujini

Jan Oblak začel z remijem, Lovro Bizjak je debitiral v Rusiji

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,55

3

Od slovenskih nogometašev na delu v tujini je v ponedeljek Jan Oblak z Atleticom remiziral v prvem krogu španskega prvenstva v gosteh pri Valencii. Bojan Jokić je z Ufo izgubil v Rusiji, kjer je debi v majici novega kluba dočakal donedavni napadalec Domžal Lovro Bizjak. Nik Omladič je s svojim klubom v nemškem pokalu močno namučil Borussio Dortmund.

Slovenski trenerji na delu v tujini:

Matjaž Kek je skočil na prvo mesto

Matjaž Kek je na prvem mestu. | Foto: Reuters Matjaž Kek je na prvem mestu. Foto: Reuters

Rijeka, ki je v četrtek nesrečno izpadla iz lige Europa, je  hrvaško prvenstvo nadaljevala v nedeljo, ko je z 2:1 zmagala v gosteh pri Rudešu.

Rečani imajo zdaj deset točk in so na vrhu lestvice z enakim številom točk kot zagrebška Lokomotiva in Dinamo, ki brani naslov. Ta je namreč v petkovem derbiju kroga z 2:1 premagal Osijek in Rijeki omogočil, da je skočila na vrh.

Matjaža Keka in njegove varovance v naslednjem krogu čaka domača tekma z Istro.

Slaviša Stojanović nadaljuje sijajni niz

Slaviši Stojanoviću gre odlično v Bolgariji. | Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida Slaviši Stojanoviću gre odlično v Bolgariji. Foto: Matic Klanšek Velej/Sportida

Slaviša Stojanović je odlično začel svojo zgodbo na klopi slovitega bolgarskega Levskega iz Sofije in nanizal tri zmage.

V nedeljo je do tretje zmage v nizu prišel doma, ko je z 2:0 odpravil mestnega tekmeca Septemvri.

Levski ima po petih prvenstvenih tekmah 13 točk - Ljubljančana na prvih dveh tekmah nove sezone še ni bilo na njegovi klopi - in je v igri za naslov prvaka, na katerega čaka že dolgih 27 let.

Luka Elsner je dočakal prvo zmago

Luka Elsner ima spet razlog za veselje. | Foto: Grega Valančič/Sportida Luka Elsner ima spet razlog za veselje. Foto: Grega Valančič/Sportida

Nekdanji trener Domžal in Olimpije Luka Elsner je po porazih na prvih dveh tekmah na klopi Royal Union Saint-Gilloseja v tretji tekmi prišel do vseh treh točk.

V tretjem krogu belgijske druge lige je v soboto gostoval pri Westerloju in zmagal s 3:1. Osrečil ga je Malijec Youssoufou Niakate, ki je zabil vse tri gole za njegov klub.

Slovenski reprezentanti na delu v tujini:

Jan Oblak je novo sezono španskega prvenstva začel s točko na zahtevnem gostovanju na Mestalli. | Foto: Getty Images Jan Oblak je novo sezono španskega prvenstva začel s točko na zahtevnem gostovanju na Mestalli. Foto: Getty Images

Vratarji:

Vid Belec: Sampdoria bo na prvo tekmo v novi sezoni še malce počakala. V nedeljo bi morala v prvi italijanski ligi ob 20.30 gostiti Fiorentino, a je dvoboj zaradi nedavne tragedije, ko se je zrušil del ceste in odnesel številna življenja, prestavljen. Izkušeni slovenski vratar, ki je po koncu prejšnje sezone izpolnil željo in ostal v Genovi, ima pri Sampdorii status rezervnega vratarja.

Jan Koprivec: Pafos bo začel novo sezono ciprskega prvenstva 25. avgusta, ko bo gostoval pri Aeku v Larnaki.

Matic Kotnik: Grško prvenstvo se bo predvidoma začelo konec meseca, Panionios pa bo do takrat odigral kar nekaj prijateljskih tekem.

Jan Oblak: Škofjeločan, ki na zadnjih treh tekmah Slovenije zaradi poškodbe ni branil, čeprav je za Atletico vseskozi igral, se je prejšnji teden okitil z novo evropsko lovoriko, potem ko je zmagal v evropskem superpokalu. V ponedeljek je bil z Atleticom prvič na delu tudi v novi sezoni španskega prvenstva in Madridčanom pomagal do remija z 1:1 na zahtevnem gostovanju pri Valencii na Mestalli. Pri zadetku Rodriga v 56. minuti ni mogel postoriti prav veliko, ob tem pa je zbral še tri obrambe.

Miha Mevlja je lahko zelo zadovoljen s tem, kako je v novo sezono vstopil njegov klub. | Foto: Getty Images Miha Mevlja je lahko zelo zadovoljen s tem, kako je v novo sezono vstopil njegov klub. Foto: Getty Images

Branilci:

Kenan Bajrić: Slovan iz Bratislave, ki se je med tednom poslovil od Evrope, še naprej ostaja vodilni slovaški prvoligaš, potem ko je v nedeljo z 2:0 zmagal v gosteh pri Ružomberoku. Ljubljančan je igral od prve do zadnje minute.

Jure Balkovec: Hellas Verona bo z novo sezono v drugi italijanski ligi začela prihodnjo nedeljo ob 18. uri, ko bo gostila Padovo.

Miha Blažič: Ferencvaroš v soboto v prvi madžarski ligi prvič ni zmagal, a ostaja na vrhu, saj je v petih tekmah zbral 13 točk. V soboto je doma remiziral z 1:1 proti ekipi Paksi. Slovenski branilec je igral od prve do zadnje minute.

Matija Boben: Rostov je v ruski premier ligi v nedeljo doma s 4:0 odpravil Yenisey, nekdanji branilec Gorice, ki v tej sezoni še ni igral, pa tudi tokrat ni bi dobil priložnosti za igro. Ni ga bilo niti na klopi domače ekipe.

Bojan Jokić: z Ufo je bil v ruski premier ligi na delu v ponedeljek zvečer in 0:3 izgubil v gosteh pri moskovskem Dinamu. Igral je od prve do zadnje minute.

Luka Krajnc: Novinec v prvi italijanski ligi Frosinone je v ponedeljek v prvi italijanski ligi gostoval pri Atalanti in izgubil z 0:3. Igral je vso tekmo.

Miha Mevlja: Zenit, ki je v Evropi proti Dinamu iz Minska v kvalifikacijah za ligo Europa prišel do velikega preobrata (na povratni tekmi je zmagal s kar 8:1 in nadoknadil zaostanek z 0:4), je v ruski premier ligi v nedeljo s 4:1 premagal Ural in ohranil stoodstoten izkupiček. Po prvih štirih tekmah ima 12 točk in je na vrhu lestvice. Slovenski branilec je tudi tokrat igral od prve do zadnje minute.

Nemanja Mitrović: Jagiellonia, ki se je med tednom poslovila od lige Europa, je v nedeljo v poljskem prvenstvu z 2:1 premagala Piast Gliwice. Izkušeni slovenski branilec je igral od prve do zadnje minute.

Aljaž Struna: Palermo bo novo sezono v drugi italijanski ligi začel prihodnji konec tedna.

Nejc Skubic: Konyaspor je v drugem krogu prve turške lige v soboto gostoval pri Antalyasporu in poskrbel za spektakularno tekmo. Končala se je z remijem 3:3, Kranjčan pa je v njej sodeloval od prve do zadnje minute.

Veliko veselje Jasmina Kurtića po golu v mreži Bologne. | Foto: Getty Images Veliko veselje Jasmina Kurtića po golu v mreži Bologne. Foto: Getty Images

Vezisti:

Domen Črnigoj: Lugano je v nedeljo s 4:0 zmagal v švicarskem pokalu v gosteh pri petoligašu Dietikonu. Tudi po zaslugi slovenskega reprezentanta, ki je z golom po štirih minutah igre načel mrežo domačih.

Josip Iličić: najboljši posameznik slovenske reprezentance v zadnjem kvalifikacijskem ciklusu ima težave z zdravjem, zaradi česar je trenutno še vedno v bolnišnici, tako da ga pri ponedeljkovi zmagi Atalante v Bergamu s 3:0 proti Frosinoneju v prvem krogu italijanske lige ni bilo niti na klopi domačega moštva.

Kevin Kampl: RB Leipzig, ki je med tednom napredoval v play-off lige Europa, je v nedeljo v nemškem pokalu brez težav s 3:1 zmagal v gosteh pri nižjeligašu, Viktorii iz Kölna. Tudi s pomočjo slovenskega vezista, ki je igral v drugem polčasu in pomagal do preobrata. Ob polčasu so namreč njegovi soigralci zaostajali z 0:1.

Rene Krhin: potem ko v prvem krogu prve francoske lige ni dobil priložnosti za igro, jo tokrat je, a ne prav veliko. Njegov Nantes je v soboto z 0:2 izgubil pri Dijonu, izkušeni slovenski vezist pa je na igrišče prišel v 82. minuti, ko je bil na semaforju že končni izid.

Jasmin Kurtić: z novo sezono v prvi italijanski ligi je začel sanjsko. V nedeljo je njegov Spal gostoval pri Bologni in zmagal z 1:0. Edini gol na tekmi je v 71. minuti zabil prav Belokranjec, ki je igral celo tekmo, in poskrbel za mojstrovino, ki je hitro zaokrožila po spletu. Poglejte, zakaj.

Gol Jasmina Kurtića:

Žan Majer: Rostov je v ruski premier ligi v nedeljo doma s 4:0 premagal Yenisey. Nekdanji vezist Domžal, podobno kot njegov soigralec in rojak Boben, za Rostov v tej sezoni še ni igral. Tudi njega ni bilo niti na klopi domače ekipe.

Rajko Rotman: Kayserispor je v prvi turški ligi v soboto z 0:0 remiziral v gosteh pri Bursasporju, Mariborčan je igral od prve do zadnje minute.

Leo Štulac: Parma je prvič po treh letih spet zaigrala v prvi italijanski ligi, potem ko se je po kolapsu in padcu v amatersko ligo ekspresno vrnila med elito. V nedeljo je z 2:2 remizirala proti Udineseju, pa čeprav je vodila že z 2:0. Slovenski vezist je igral od prve do zadnje minute.

Benjamin Verbič: Vojničanu gre na začetku nove sezone sijajno. Najprej se je s Kijevskim Dinamom veselil zmage v ukrajinskem superpokalu, potem je dvakrat zadel proti praški Slaviji v 3. krogu kvalifikacij za ligo prvakov in Dinamu pomagal do play-offa za elitno evropsko nogometno ligo, v kateri ga čakata tekmi proti slovitemu Ajaxu iz Amsterdama, v zadnjem prvenstvenem krogu pa zadel za zmago nad velikim tekmecem Kijevčanov Šahtorjem Doneckom. V soboto je nadaljeval sijajne predstave in podal za edini gol Kijevčanov, ki so z 1:0 doma premagali Oleksandrijo in ohranili stoodstoten izkupiček v prvenstvu. Igral je vso tekmo.

Miha Zajc: nekdanji nogometaš Olimpije je v nedeljo prvič po enem letu in treh mesecih spet zaigral v italijanski prvi ligi, v katero se je lani ekspresno vrnil z Empolijem in pri drugoligaškem naslovu blestel. Po koncu tekme je imel veliko razlogov za zadovoljstvo, saj je njegov Empoli premagal Cagliari z 2:0, za drugi gol svoje ekipe v 52. minuti pa je asistenco prispeval prav Šempetrčan, ki je na igrišču ostal do 87. minute.

Tim Matavž je na začetku nove sezone prve nizozemske lige zelo razpoložen. | Foto: Getty Images Tim Matavž je na začetku nove sezone prve nizozemske lige zelo razpoložen. Foto: Getty Images

Napadalci:

Robert Berić: Saint Etienne je v drugem krogu prve francoske lige v nedeljo z 1:1 remiziral pri Strasbourgu, Krčana, ki ima težave s poškodbo, ni bilo niti na klopi gostov.

Roman Bezjak: čeprav se je še pred nekaj tedni zdelo, da bo zapustil Poljsko in za Jagiellonio, ki se je med tednom poslovila od lige Europa, ni igral, je potem redno začel igrati, tako pa je bilo tudi v nedeljo, ko je Jagiellonia gostila Piast Gliwice in jo premagala z 2:1. Tudi s pomočjo izkušenega slovenskega napadalca, ki je na igrišče prišel v 62. minuti. Takrat je bil izid še 1:1, Jagiellonia pa je do zmage prišla z golom v 94. minuti. Trenutno je na drugem mestu lestvice.

Tim Matavž: izkušeni primorski napadalec je novo sezono elitne nizozemske lige začel odlično in tako nadaljeval tudi ta konec tedna. Njegov Vitesse je z 1:1 remiziral v gosteh pri Heerenveenu, prav on pa je v 81. minuti postavil končni izid. Igral je celo tekmo, v prvih treh prvenstvenih tekmah nove sezone pa je zabil dva gola.

Andraž Šporar: Slovan iz Bratislave, ki se je med tednom poslovil od lige Europa, je v slovaškem prvenstvu v nedeljo z 2:0 premagal Ružomberok in ostal na vrhu lestvice. V prvih petih tekmah je zbral 13 točk, veliko tudi po zaslugi slovenskega napadalca, ki se je med strelce vpisal tudi tokrat. V 78. minuti je postavil končni izid. To je bil že njegov peti prvenstveni gol sezone, tako da je trenutno vodilni strelec lige. Igral je od prve do zadnje minute.

Na seznamu so nogometaši, ki so se znašli na prvem reprezentančnem seznamu novega selektorja Tomaža Kavčiča za prijateljski tekmi proti Avstriji v Celovcu in Belorusiji v Ljubljani marca letos, oziroma nogometaši, ki so bili na zadnjem reprezentančnem seznamu konec maja za gostovanje proti Črni gori v Podgorici.

 

Zadetek Jona Gorenca Stankovića:

Zadetek Denisa Popovića (pri 1:49):

Preostali slovenski nogometaši, ki igrajo v tujini:

Jon Gorenc Stanković (Huddersfield Town)

Anglija, 1. liga

Manchester City : Huddersfield Town 6:1

Igral je celo tekmo in v 43. minuti zadel iz bližine ter znižal zaostanek svojega moštva na 1:3. Postal je šesti Slovenec, ki je zaigral v elitni angleški ligi in drugi po Robertu Korenu, ki je v njej tudi zadel.

Zlatko Dedić (Wacker Innsbruck)

Avstrija, 1. liga

Wacker Innsbruck : St. Pölten 0:2

Igral je celo tekmo.

Patrik Eler (Wacker Innsbruck) Avstrija, 1. liga Wacker Innsbruck : St. Pölten 0:2 Igral je od 65. minute.
Alen Ožbolt (Hartberg) Avstrija, 1. liga Salzburg : Hartberg 2:0 Ni ga bilo niti na klopi.
Rajko Rep (Hartberg) Avstrija, 1. liga Salzburg : Hartberg 2:0 Igral je celo tekmo.
Žan Pelko (Austria Celovec) Avstrija, 2. liga Austria Celovec : Wacker Innsbruck II 0:1 Branil je vso tekmo.

Nicolas Rajsel (Oostende)

Belgija, 1. liga 

Kortrijk : Oostende 1:2

Igral je do 60. minute.

Željko Filipović (Dinamo Brest)

Belorusija, 1. liga

Ta konec tedna nima tekme.

 

Elvis Džafić (Sarajevo) BiH, 1. liga Sarajevo : Zrinjski 2:1  
Ernest Grvala (GOŠK Gabela) BiH, 1. liga Krupa na Vrbasu : GOŠK Gabela 3:0 Od 46. minute in prejel rumen karton.

Emil Velić (Mladost Doboj Kakanj)

BiH, 1. liga

Radnik Bijeljina : Mladost Doboj 3:1

Branil je vso tekmo.

Miha Vidmar (GOŠK Gabela) BiH, 1. liga Krupa na Vrbasu : GOŠK Gabela 3:0  

Andraž Struna (Anorthosis Famagusta)

Ciper, 1. liga

Sezona se bo začela 25. avgusta.

 

Saša Aleksander Živec (Omonia Nikozija) Ciper, 1. liga Sezona se bo začela 25. avgusta.  
Matija Širok (Pafos) Ciper, 1. liga Sezona se bo začela 25. avgusta.  

Damjan Vuklišević (Slovan Liberec)

Češka, 1. liga

Slovan Liberec : Bohemians 1:1

Igral je celo tekmo.

Aleš Mertelj (MFK Karvina) Češka, 1. liga MFK Karvina : Viktoria Plzen 0:1 Igral je vso tekmo.

Gregor Sikošek (Bröndby)

Danska, 1. liga 

Bröndby : Esbjerg 0:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Denis Petrić (Guingamp)

Francija, 1. liga

Guingamp : PSG 1:3

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Jan Repas (Caen)

Francija, 1. liga

Caen : Nice 1:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Milan Kocić (Panionios) Grčija, 1. liga Sezona se bo začela konec meseca.  

Matic Kotnik (Panionios)

Grčija, 1. liga

Sezona se bo začela konec meseca.

 

Marko Nunić (Larissa) Grčija, 1. liga Sezona se bo začela konec meseca.  

Erik Janža (Osijek)

Hrvaška, 1. liga

Dinamo Zagreb : Osijek 2:1

Ni kandidiral za tekmo.

Petar Stojanović (Dinamo Zagreb)

Hrvaška, 1. liga

Dinamo Zagreb : Osijek 2:1

Ni kandidiral za tekmo.

Rene Mihelič (Delhi Dynamos) Indija, 1. liga Prvenstvo se začne septembra.  
Matej Poplatnik (Kerala Blasters) Indija, 1. liga Prvenstvo se začne septembra.  
Valter Birsa (Chievo) Italija, 1. liga Chievo : Juventus 2:3 Ni igral, sedel je na klopi.

Boštjan Cesar (Chievo)

Italija, 1. liga

Chievo : Juventus 2:3

Zaradi poškodbe kolena ni kandidiral za tekmo.

Samir Handanović (Inter)

Italija, 1. liga

Sassuolo : Inter 1:0

Branil je vso tekmo.

Rok Vodišek (Genoa) Italija, 1. liga Konec tedna zaradi tragedije v Genovi ne bo igral dvoboja.  

Siniša Anđelković (Venezia)

Italija, 2. liga

Italijanska druga liga se začne prihodnji konec tedna.

 

Enej Jelenič (Carpi)

Italija, 2. liga

Italijanska druga liga se začne prihodnji konec tedna.

 

Zlatan Ljubijankić (Urawa Reds)

Japonska, 1. liga

Shimizu S-Pulse : Urawa Reds 3:3

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi, saj ima težave s poškodbo.

Dejan Trajkovski (Akademija Puškaš)

Madžarska, 1. liga

Puškaš : Varda 1:1

Igral je vso tekmo.

Ivica Guberac (Floriana) Malta, 1. liga Sliema Wanderers : Floriana 2:0 Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Nik Omladič (Greuther Fürth)

Nemški pokal, 1. krog

Greuther Fürth : Borussia Dortmund 1:2* po podaljških

Igral je v prvem polčasu.

Jovan Vidović (Meppen)

Nemčija, 3. liga

Ta konec tedna nima prvenstvene tekme.

 

Etien Velikonja (Willem II)

Nizozemska, 1. liga

Groningen : Willem II 0:1

Ni kandidiral za tekmo.

Haris Vučkić (Twente)

Nizozemska, 2. liga

Twente : Sparta Rotterdam 2:1

Ni kandidiral za tekmo.

Filip Valenčič (Stabaek) Norveška, 1. liga Stabaek : Molde 3:1 Ni igral, sedel je na klopi.

Slobodan Vuk (Tromsö)

Norveška, 1. liga

Valerenga : Tromsö 3:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Damjan Bohar (Zaglebie Lubin) Poljska, 1. liga Cracovia Krakov : Zaglebie Lubin 0:1 Odigral je 54 minut.

Goran Cvijanović (Arka Gdynia)

Poljska, 1. liga 

Wisla Plock : Arka Gydinia 1:3

Igral je do 80. minute in podal za vodstvo Arke z 1:0.

Uroš Korun (Piast Gliwice)

Poljska, 1. liga 

Jagiellonia Bialystok : Piast Gliwice 3:1

Ni igral, sedel je na klopi.

Dejan Lazarević (Jagiellonia Bialystok)

Poljska, 1. liga 

Jagiellonia Bialystok : Piast Gliwice 3:1

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Matej Palčič (Wisla Krakov)

Poljska, 1. liga 

Lech Poznan : Wisla Krakov 2:5

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Matej Pučko (Korona Kielce) Poljska, 1. liga Miedz Legnica : Korona Kielce 1:1 Ni kandidiral za tekmo.
Dejan Vokić (Zaglebie Sosnowiec) Poljska, 1. liga Legia Varšava : Zaglebie Sosnowiec 2:1 Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Žiga Škoflek (Stal Mielec)

Poljska, 2. liga

Stal Mielec : Podbeskidzie 0:1

Ni kandidiral za tekmo.

Dalibor Volaš (GKS Katowice)

Poljska, 2. liga

GKS Katowice : Wigry Suwalki 2:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Gregor Balažic (Ural)

Rusija, 1. liga

Zenit : Ural 4:1

Igral je vso tekmo.

Lovro Bizjak (Ufa) Rusija, 1. liga Dinamo Moskva : Ufa 3:0 Debitiral je v ruski premier ligi in za Ufo odigral vso tekmo.
Jaka Bijol (CSKA Moskva) Rusija, 1. liga CSKA Moskva : Arsenal Tula 3:0 Igral je vso tekmo.

Denis Popović (Orenburg)

Rusija, 1. liga

Anži : Orenburg 1:3

V igro je vstopil v 46. minuti in v 69. minuti zadel z bele točke. To je njegov prvi zadetek v ruskem prvenstvu.

Miral Samardžić (Krila Sovjetov Samara) Rusija, 1. liga Krila Sovjetov Samara : Lokomotiva Moskva 0:1 Odigral je vso tekmo.

Kenan Fatkić (Thun)

Švica, pokal

Veyrier Sports : Thun 1:5

 V 33. minuti je zadel za vodstvo Thuna s 4:0.

Nejc Mevlja (Schaffhausen)

Švica, pokal

Freienbach : Schaffhausen 0:5

Igral je in v 50. minuti zadel za vodstvo 4:0.

Danijel Šturm (Chiasso) Švica, pokal Bellach : Chiasso 0:7  

Matic Fink (Rizespor)

Turčija, 1. liga

Akhisarspor : Rizespor 1:1

Igral je celo tekmo in prejel rumen karton.

Boban Jović (Bursaspor) Turčija, 1. liga Bursaspor : Kayserispor 0:0 Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.

Antonio Delamea Mlinar (New England Revolution)

ZDA in Kanada, liga MLS

DC United : New England 2:0

Igral je vso tekmo.

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 boste štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljali v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem bo na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte