Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
27. 11. 2022,
16.42

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

Matej Poplatnik Oskar Drobne NK Rogaška NK Krško Druga liga NK Nafta Lendava NK Aluminij

Nedelja, 27. 11. 2022, 16.42

1 leto, 4 mesece

Druga liga, 18. krog

Rogaška zasidrana na vrhu, napadalec Ilirije kralj strelcev 2. SNL

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09
Matej Poplatnik | Napadalec Ilirije Matej Poplatnik ima že prvoligaške izkušnje. v 1. SNL je igral za kranjski Triglav. V zadnjih letih se je dokazoval v tujini v Bolgariji, na Madžarskem, v Indiji in na Škotskem. | Foto Vid Ponikvar

Napadalec Ilirije Matej Poplatnik ima že prvoligaške izkušnje. v 1. SNL je igral za kranjski Triglav. V zadnjih letih se je dokazoval v tujini v Bolgariji, na Madžarskem, v Indiji in na Škotskem.

Foto: Vid Ponikvar

Pravljica nogometašev Rogaške se nadaljuje. V 18. krogu druge lige so z 2:1 premagali še spomladi prvoligaša Aluminij in tako na zimski premor odhajajo na prvem mestu s štirimi točkami prednosti. Tretjeuvrščena Krka je v soboto s 4:0 ugnala Triglav, ki je pred dnevi odpustil trenerja Safeta Hadžića. Na zadnjih dveh tekmah 2. slovenske nogometne lige sta do zmag prišli ekipi Ilirije in Vitanesta iz Bilj.

, Robert Pevnik
Sportal Pevniku spopad nekdanjih trenerjev Olimpije

Druga liga se bo nadaljevala marca, 18. krog je tako odločil, kdo bo prezimil na vrhu. In to je presenečenje sezone Rogaška. Z goloma Marka Musolina in Nejca Gradišarja so neposrednega tekmeca za vrh Aluminij premagali z 2:1. Za Kidričane je zabil Tin Martić

Nogometaši Krke so v soboto v gosteh premagali Triglav, ki je pred dnevi odpustil trenerja Safeta Hadžića, s 4:0 in se utrdili na tretjem mestu lestvice, kjer imajo šest točk zaostanka za vodilno Rogaško. Dino Kapitanović je dosegel tri gole za Novomeščane.

Triglav : Krka, foto: Grega Valančič/Sportida:

Fotogalerija
1 / 41

Kar šest golov je padlo na tekmi Nafta – Krško. Lendavčani so zmagali s 4:2. V nedeljo je Grosuplje doma izgubilo proti Iliriji, Ljubljančani so oba zadetka dosegli v drugem polčasu, v polno je zadel tudi prvi strelec 2. SNL Matej Poplatnik, Bilje pa so v gosteh ugnale Bistrico.

Jesenski del se bo končal z zaostalo tekmo 17. kroga med Krškim in ekipo Brinje Grosuplje. Ta je bila pred tednom dni zaradi razmočene zelenice prestavljena.

Druga liga, 18. krog:

Lestvica:

 

Najboljši strelci:

14 - Matej Poplatnik (Ilirija), 
13  Bamba Susso (Bilje),
12 – Nik Marinšek (Aluminij),
9 – Gašper Černe (Roltek Dob), Nejc Gradišar (Rogaška), 
8 – Dino Kapitanović (Krka)
7 – Dejan Djermanović (Ilirija), Gal Grobelnik (Beltinci), Anel Hajrić (Rogaška, Triglav Kranj), Marko Musolin (Rogaška), Stjepan Oštrek (Nafta), Faris Zubanović (Fužinar),

Ne spreglejte