Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 7. 2010,
10.29

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 28. 7. 2010, 10.29

7 let, 12 mesecev

Poraz Nafte in nove težave za trenerja Roba

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Nafte so izgubili prijateljsko tekmo proti poljski Koroni, podaljšal pa se je seznam poškodovanih. Bečiri pristal v bolnišnici, težave imata tudi Buzeti in Dvorančič.

Varovanci Damirja Roba so včeraj popoldan v Križevcih na Goričkem odigrali prijateljsko tekmo s šestouvrščenim moštvom iz zadnjega poljskega prvenstva Korono iz Kielc. Že v četrti minuti je Lendavčane v vodstvo popeljal Peter Gerenčer, a je njihovo vodstvo trajalo samo do 16. minute, ko je izenačil Kaczmarek. Zmago Poljakom je v 50. minuti zagotovil Malarczyk. Bolj kot sam rezultat je tragično zdravstveni izkupiček, saj je Erdžan Bečiri za nekaj časa izgubil zavest in je bil prepeljan v murskosoboško bolnišnico, kjer je še vedno na opazovanju, lažje poškodbi pa sta staknila še Buzeti in Dvorančič, ki pa bosta za tekmo z Olimpijo verjetno že nared.

Težave s centralnimi branilci

"Kot trener sem si želel, da bo čim manj poškodovanih, toda v nogometu kaj napovedovati je težko. Naredili bomo vse, da nas nič ne more več presenetiti in upam, da se bodo poškodovani hitro vrnili," pravi trener Rob. Bečiri, ki je kot zadnji okrepil Nafto, je že tretji centralni branilec po Marko Balažicu in Ivanu Filipoviču, ki se je poškodoval. Slednja dva še nekaj časa ne bosta v pogonu, medtem ko bo diagnoza za nekdanjega igralca Maribora verjetno znana v kratkem.

Nigerijca bodo odslovili

Že v soboto na tekmi proti Primorju je bilo znano, da bo Nafta na torkovi prijateljski tekmi preizkušala nigerijskega nogometaša, ki igra na sredini terena. In kako se je omenjeni izkazal?

"Calvin je igral, ima določene kvalitete, ampak ocenili smo, da takega igralca ne rabimo in da si bo moral najti svojo srečo nekje drugje," pravi Rob. V nasprotju z Nigerijcem pa bi se v lendavski klub utegnil preseliti 18-letni Simon Pavel iz Mure 05, ki je prav tako igral na včerajšnji tekmi. Pri Nafti so od prve minute igrali Ajlec, Bečiri, Levačič, Vöröš, Raduha, Horvat, Maruško, Pavel, Calvin, Gerenčer in Kokol, v nadaljevanju pa so vstopili še Murko, Čeh, Buzeti, Matjašec, Vassiljev, Lesjak, Vinko, Vaš, Benko in Dvorančič.

Ne spreglejte