Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
10. 6. 2019,
19.00

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,07

1

Natisni članek

Gianni Infantino Kinsey Wolanski Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Valeri Bojinov izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 10. 6. 2019, 19.00

4 leta, 10 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Ronaldo navdušil in razočaral, Messi o navihanem sinu, bolgarski Casanova #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,07

1

Kaj prinaša tokratni ponedeljkov izbor najbolj zanimivih dogodkov z nogometnih zelenic in predvsem tistih, ki so se zgodili ob njih? Prebrskali smo splet in našli marsikaj. Kaj? Poglejte tokratni Izbor z družabnih omrežij.

Jezni Italijan naredil neumnost

Italijanski nogometaš Nicolo Barella je na tekmi med Italijo in Grčijo naredil veliko neumnost, za katero mu je bilo sicer takoj žal. Po neuspeli podaji je žogo z vso silo brcnil z igrišča in naravnost v obraz zadel pobiralca žog. K sreči je bilo z mladeničem vse v redu, nemudoma pa se mu je šel opravičit tudi član Cagliarija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💥🤕🙈👀 youngster was back on his feet almost immediately! 💪🙃

A post shared by Football Soccer Futbol (@rldesignz) on

Nastavila mu je past, a se vanjo ni ujel

Neymar naj bi pred slabim mesecem dni v Parizu posilil manekenko Najilo Trindade. Ta je domnevno kriminalno dejanje prijavila šele v prihodu v domovino, saj naj bi se prej bala, da ji ne bi nihče verjel. Čeprav se je zdelo, da je vse skupaj laž in da si je 22-letna Brazilka vse skupaj izmislila, vsak dan v javnost pride kakšna nova podrobnost.

Zvezdnik PSG vse skupaj odločno zanika, manekenka pa trdi, da jo je tiste noči opiti Brazilec, ki je bil tudi pod vplivom drog, posilil. Neymar naj bi razsodnost izgubil po tem, ko ga je mladenka povprašala po kondomu.

Trindade je vedela, da bo vse skupaj težko dokazala, zato je dan pozneje Neymarja poskušala ujeti na delu. V kopalnico hotelske sobe je namestila kamero, nato pa napadla brazilskega superzvezdnika, ki pa ni odgovoril s silo in je dekletu le dejal, naj se pomiri.

Kaj je res in kaj ne, bo pokazala preiskava, saj so brazilske oblasti primer vzele zelo resno in oba že zaslišale.

Takole je vidno jezno dekle napadlo Neymarja:

Komu se je zameril? Messi ne more verjeti, da je to mogoče. 

Lionel Messi je v intervjuju TyCSports priznal, da obstaja v njegovi družini nekdo, ki počne stvari, ki jih pod njegovo streho ne bi smel - proslavlja zadetke rivalskega Reala.

"To je Matteo, ki uživa v tem, da jezi ljudi. Ko z bratom gledata TV, se vedno razveseli zadetka Reala, a le zato, da razjezi starejšega brata Thiaga. To je zanj nekaj povsem normalnega," je priznal Lionel in dodal še eno zgodbo. "Zadnjič smo se igrali na dvorišču, ko mi je Matteo dejal, da bo on Liverpool, ki je premagal Barcelono, jaz sem moral biti Barcelona," je v smehu pripovedoval zvezdnik Kataloncev.  

Triletni deček je očitno prava pokora. "Veliko se bo moral še naučiti," je še dejal starejši Messi. 

Islandci razjezili Turke

Islandce in Turke v torek čaka kvalifikacijska tekma za Euro 2020, a ob prihodu turške izbrane vrste na največjo islandsko letališče te ni pričakala dobrodošlica. Po več kot šesturnem poletu naj bi Islandci brez prave potrebe poostrili varnostni nadzor in turške nogometaše za več zadržali na letališču. Turki na čelu z uradniki so skočili v zrak.

turška nogometna reprezentanca
Sportal Turčija protestira zaradi obravnave nogometne reprezentance na Islandiji #video

"To, kar se je dogajalo na letališču v Islandiji, je veliko nespoštovanje za našo državo," je zapisal turški zunanji minister Mevlüt Çavuşoğlu.

"Gre za veliko nespoštovanje in primitivnost. Šest ur smo leteli, zdaj smo čakali še dodatne tri ure, nekateri naši kolegi še čakajo," je potarnal tudi Burak Yilmaz, napadalec turške izbrane vrste.

Da je bila mera polna, je za še večje zgražanje in jezo turškega naroda poskrbel eden izmed domačih novinarjev, ki je kapetanu Turčije Emreju Belozogluju pred nos pomolil krtačo za čiščenje stranišča. Islandci zanikajo, da bi bil možakar predstavnik njihove sedme sile, a Turkov to ne zanima. Besnijo od jeze in napovedujejo invazijo na Islandijo.

Kdor zna, zna #video 

Bolgarski nogometaš Valeri Bojinov je svojčas veljal za novega Stojčkova, a teh pričakovanj medijev in javnosti ni nikoli upravičil. Resda je v svoji karieri nosil dres Man Cityja in Juventusa, a se v omenjenih evropskih velikanih nikoli ni zares naigral. V zadnjih letih je igral za manj znane ekipe, med drugim tudi za Rijeko, trenutno pa je celo brez kluba, saj se mu je Levski iz Sofije odpovedal. 

Bojinov si, vsaj sodeč po fotografijah, ki prihajajo iz Dubaja, s tem pretirano ne beli glave, saj trenutno v največjem mestu Združenih arabskih emiratov dopustuje z dvema lepoticama. Ena izmed njih je njegova zdajšnja spremljevalka Biljana Doll, druga pa njegova nekdanja žena Nikoleta Lozanova, s katero ima tudi hčerko Nikol. 

Po pisanju bolgarskim medijev sta omenjeni dekleti stari znanki in dobri prijateljici, zato niti ne preseneča, da jim gre skupaj tako dobro, kljub temu pa si je Bojinov sploh pri moških prislužil velik aplavz. Zakaj? Poskusite si sami organizirati dopust na podoben način.

Valeri na dopustu z dekletom in nekdanjo ženo:

Ronaldo zaustavil avtobus in mladeniču polepšal dan

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki je v nedeljo osvojil novo lovoriko, je dan pred tem poskrbel morda še za večjo potezo. Po treningu portugalske reprezentance je skozi okno avtobusa zagledal fanta z napisom in šoferju zavpil, naj nemudoma zaustavi vozilo. 

Liga narodov: Portugalska - Nizozemske
Sportal Čeferin premierno lovoriko lige narodov predal Cristianu in druščini

Napadalec Juventusa je fantiču, ki ga je prosil za objem, željo nemudoma izpolnil, nato pa mu podaril še svoj dres. Ni veliko, a 11-letnemu mladeniču, ki se po poročanju Flash! že od drugega leta naprej bojuje z vrsto levkemije, je polepšal ne samo dan, temveč tudi življenje. 

Nova lepa gesta Ronalda:

Poglejte, kako je Ronaldo vesel za soigralca ... Hm.

Čeprav ponavadi v naš izbor ne damo dveh videov posameznega akterja, pa se tokrat temu pravilu ne moremo izogniti. Kot smo že zgoraj omenili, je Ronaldo s Portugalsko pred domačimi gledalci po zmagi nad Nizozemci osvojil ligo narodov, po tekmi pa ni bil ravno prešerne volje, saj so organizatorji za najboljšega igralca zaključnega turnirja v Portu izbrali nogometaša Man Cityja, Bernarda Silvo. Vsi so bili veseli zanj, Ronaldo pa je skoraj zajokal. Poglejte si ta neprijetni položaj.

Razgaljena mladenka potrdila, da so ji pisali tudi nogometaši Liverpoola

Kinsey Wolanski, dekle, ki je pred desetimi dnevi v Madridu v kopalkah, ki so več pokazale kot skrile, prekinilo finale lige prvakov, je v pogovoru za The Sun potrdilo, da so po dogodku, po katerem je zaslovelo, deževala tudi sporočila nogometašev Liverpoola.

"Eden mi je poslal srčka, drugi je zapisal: 'Hej, videl sem te na tekmi,' … Dokler nisem kliknila na njihov profil, sploh nisem vedela, kdo so ti fantje. Kljub temu jim nisem odgovorila, saj imam fanta," je povedala blondinka z bujnim oprsjem. Kinsey so takoj po prekinitvi finala odpeljali na zaslišanje ter jo oglobili za 15 tisoč evrov.

To je drobiž v primerjavi s tem, kar ji je uspelo narediti. Iz 300 tisoč sledilcev na Instagramu je številka le v nekaj dneh strmo narasla, zdaj ima že skoraj tri milijone oboževalcev, kar pomeni, da se je čez noč prelevila v zvezdnico, ki bo na ta račun v prihodnosti tudi mastno služila. 

Kinsey Wolanski je s prekinitvijo finala lige prvakov zaslovela:

Fotogalerija
1 / 8

Uspelo mu je nemogoče, on pa ni niti trznil

Otroci danes počnejo že vse mogoče, v to rubriko spada tudi fantiček na posnetku, ko, ležeč na kavču, brez pogleda z nogo zadane koš. Mnogi bi skakali od sreče, a ne on. Najbrž si misli: "Le še en izmed številnih dni v moji pisarni." Bravo, mojster.

Melodija še gre, kaj pa besedilo?

Angleški navijači, ki so pretekle dni okupirali Porto, so nase opozorili ne samo z izgredi, temveč tudi z zanimivim napevom, namenjenim branilcu Leicester Cityja in stebru obrambe treh levov Harryju Maguireju.

Melodija je všečna in gre hitro v uho, kako tudi ne, saj gre za svetovno uspešnico La Bamba, a besedilo je vse prej kot posrečeno.

Gre pa nekako takole: "Harry Maguire pije vodko in jägra ter ima ogromno glavo." Res je, da so Angleži veseljaki, da alkohol med navijači teče v potokih, a da poješ, da se z alkoholom naliva tudi angleški reprezentant, ni ravno na mestu. Da o tem, kakšno glavo ima, niti ne govorimo.

Ima res tako veliko glavo?

Harry Maguire | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Če bo takole vodil Fifo, se ne obeta nič dobrega

Gianni Infantino, ki je pred dnevi dobil nov mandat predsednik Fife, je pokazal, kaj "zna", tudi na igrišču. Ob izvajanju kota se je Švicar osmešil in postal spletna senzacija. Če bo v podobnem slogu v naslednjih letih vodil Mednarodno nogometno zvezo, nas lahko upravičeno skrbi, je pa res, da se napake dogajajo. Tudi najboljšim, kajne, Gianni?

Ne spreglejte