Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 2. 2018,
14.25

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Ponedeljek, 26. 2. 2018, 14.25

6 let, 1 mesec

Hublot in posebna serija časomerov pod okriljem nogometnega kluba Juventus

Oglasno sporočilo

Priznani in uveljavljeni švicarski proizvajalec vrhunskih časomerov Hublot, ima resnično rad nogomet. Po tem, ko je pred časom predstavil posebno omejeno serijo časomerov, ki nosijo podpise in simbole nogometnega kluba Chelsea, je včeraj predstavil popolnoma nov kronograf Classic Fusion omejene serije nogometnega kluba Juventus.

Hublot | Foto: Hublot z nogometnim klubom Juventus sodeluje že od sezone 2012/2013, ko je postal uradni časomerilec kluba in s tem predstavil tudi prvi uradni časomer Juventusa. Za letošnjo sezono pa je igralce kluba opremil z mojstrovino časomerilstva in sicer z omejeno serijo kolekcije Classic Fusion Chronograph Juventus. Predstavitev tokratnega modela se je odvila na znamenitem stadionu Allianz v Torinu in sicer v tamkajšnjem klubu, ki nosi ime znamenitima Gianniju in Umbertu Agnelli. Uradni predstavitvi sta prisostvovala tudi dva člana prve enajsterice nogometnega kluba Juventus, Miralem Pjanić in Paulo Dybala.

Hublot | Foto: Hublot | Foto:

Časomer se tokrat postavlja s simboliko Juventusa. Poleg odličnega mehanskega mehanizma, je model izdelan iz polirane črne keramike ter številčnice iz karbonskih vlaken, pozabili pa niso tudi na titan iz katerega so izdelani tudi vijaki, ki so v obliki črke H. Številka 35 simbolizira število do sedaj osvojenih naslovov državnega prvaka Italije, vidna pa je tako na prednji kot na zadnji strani tega prekrasnega in športno elegantnega časomera. Gre za omejeno serijo, ki šteje vsega 200 izdelanih kosov.

Vsak izmed kupcev tega prestižnega modela, pa bo poleg časomera prejel tudi uradni dres nogometnega kluba Juventus, katerega bo krasil podpis enega izmed nogometašev prve enajsterice Juventusa aktualne sezone.

 

Ne spreglejte