Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 1. 2019,
21.57

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

1

Natisni članek

francoski pokal Thierry Henry Monaco St Etienne Robert Berić Nantes Rene Krhin

Četrtek, 24. 1. 2019, 21.57

5 let, 2 meseca

Francoski pokal, 1/16 finala

Berić zabil, a izpadel. alarm v Parizu: Neymar obnovil poškodbo stopala

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

1

Robert Berić | Robert Berić je na obračunu z Gijonom zatresel mrežo, a ostal brez napredovanja v osmino finala. | Foto Reuters

Robert Berić je na obračunu z Gijonom zatresel mrežo, a ostal brez napredovanja v osmino finala.

Foto: Reuters

St. Etienne Roberta Berića je izpadel v 1/16 finala francoskega pokala. Pomeril se je z Gijonom, Slovenec je dosegel gol v 60. minuti, a izgubil s 3:6. Prvi favorit za naslov PSG je z 2:0 izločil vroči Strasbourg, a zmaga je imela grenak priokus. Neymar je v 62. minuti srečanje končal poškodovan. Zdravniki sumijo, da je obnovil poškodbo pete.

"Neymar je igrišče sicer zapustil brez pomoči, a zaradi bolečin v peti so zdravniki že izrazili bojazen, da si je obnovil poškodbo. Uradno ni še nič znanega, zdravljenje bo odvisno od stanja v naslednjih dneh. Bolečina na istem mestu kot lani pa ne obeta nič dobrega," so Parižani zapisali v sporočilu za javnost.

Zaskrbljen je tudi trener ekipe Thomas Tuchel, za katerega je ob tradicionalni premoči v državnem prvenstvu liga prvakov glavno tekmovanje, po katerem se bo sodilo, ali je uspešno opravil svoje delo ali ne. "Ni treba ugibati, kaj bi pomenila njegova odsotnost. Žalosten sem, tudi zaradi tega, ker ga niso zaščitili sodniki, v enem napadu so tekmeci trikrat storili prekršek, ki ga niso dosodili. Trditve tekmecev, da je s preigravanji sam krojil svojo usodo, so tudi smešne," je dejal Tuchel.

"Preigravanja so njegov stil, a potem ko smeši tekmece, se ne more pritoževati, da dobiva udarce," je po tekmi izjavil Anthony Goncalvec, branilec Strasbourga, s katero je razjezil Nemca.

Berić v polno

St. Etienne Roberta Berića je s 3:6 izgubil proti Dijonu. Slovenski reprezentant se je med strelce vpisal v 60. minuti, ko je zaostanek svoje ekipe znižal na 2:5. V osmino finala pokala je napredoval Gijon.

Guingamp Denisa Petrića, ki ga ni bilo v kadru svoje ekipe, je v torek po podaljšku izločil Nancy (2:1). Monaco, ki v domačem prvenstvu izgublja tekmo za tekmo, je izpadel tudi iz tega tekmovanja. Doma je z 1:3 klonil pred drugoligašem Metzem.

Nantes Reneja Krhina bo 27. januarja gostoval pri nižjeligašu Ententeju.

Emiliano Sala
Sportal Drama na Otoku: izginilo letalo z Argentincem, za katerega so plačali 17 milijonov evrov
St. Etienne
Sportal Berićev St. Etienne v 95. minuti ostal praznih rok
Ne spreglejte