Glasovanje za naj planinsko kočo 2015

Na Planet Siol.net smo skupaj s Planinsko zvezo Slovenije pripravili izbor za naj planinsko kočo 2015. Med 59 predlaganimi kandidatkami lahko glasujete za najljubšo in osvojite praktične nagrade.
Glasovanje za naj planinsko kočo 2015

V Sloveniji je več kot 170 planinskih koč, zavetišč in bivakov, ki dajejo zavetje ter pomagajo obnoviti prehranske zaloge, ki pri grizenju v kolena običajno poidejo še hitreje kot v dolini, kar pomeni, da je izbor precejšen. Zaradi lažje izvedbe glasovanja smo seznam planinskih koč nekoliko skrčili.

V prvem krogu ste lahko glasovali za eno od 59 koč (konec glasovanja je bilo 10. avgusta), v drugem za eno od 12 V prvem krogu smo jih izbrali 59, in sicer gre za planinske koče, ki so opremljene s certifikati Družinam prijazna planinska koča, Certifikatom okolju prijazna koča, ali imajo vgrajene čistilne naprave. V drugem krogu (od 11. 8. do 6. 9.2015), glasovanje se bo začelo v kratkem, pa boste svoj glas lahko namenili le eni od desetih planinskih koč, ki bodo v prvem krogu glasovanja zbrale največ glasov.

Naj planinska koča leta 2015 bo postala tista, ki bo zbrala največ glasov.

Vsi, ki boste oddali glas za naj kočo, boste uvrščeni tudi v nagradno žrebanje. V prvem krogu glasovanja (od 6. 7. do 10. 8.2015) smo vsak teden podelili vodnik Posavsko hribovje, vodnik Po gorah severovzhodne Slovenije, zemljevid Storžič – Košuta, zemljevid Krn in 5 samolepilnih blokcev Planet Siol.net.

Glasovanje za naj planinsko kočo je končano. Rezultate in vse nagrajence bomo razglasili kmalu.

Glasujte za zmagovalno planinsko kočo

Izmed 59 planinskih koč ste izbrali 12 najljubših. Vabimo vas h glasovanju v finalnem krogu, osvojite lahko nahrbtnik, pohodne palice, spalno vrečo, odeje, zemljevide, vodnike in druge nagrade.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano