Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 11. 2010,
10.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 8. 11. 2010, 10.25

8 let

Ljubljančani obranili naslov v podvodnem hokeju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zadnji krog državnega prvenstva Slovenije v podvodnem hokeju v letu 2010 je ki potek v pokritem ljubljanskem bazenu Tivoli. Tudi letos so slavili igralci prve ekipe pH Ljubljana.

Med seboj se je pomerilo šest ekip, vsaka pa ima lahko šest tekmovalcev in štiri menjave. Najbolj zanimivi boji so pričakovano potekali za prvo mesto, saj v obeh najboljših ekipah igra večina slovenskih reprezentantov, ki se dobro poznajo med seboj. Do naslednjega leta se bodo tako kitili z naslovom državnega prvaka tekmovalci ekipe pH Ljubljana, ki so na 10-ih tekmah zabeležili stoodstotni izkupiček. Drugo mesto z le dvema porazoma je osvojila ekipa DPH Kranj, ki je proti ekipi pH Ljubljana nesrečno dvakrat izgubila z minimalnim rezultatom 1:0, tako da so morali Kranjčani tudi letos priznati premoč branilcev naslova. Eden ključnih igralcev Ljubljančanov Peter Grosman je za Sportal povedal: "Veseli me, da smo tudi letos najboljša ekipa v podvodnem hokeju v Sloveniji, saj je konkurenca vsako leto močnejša. Še bolj me veseli, da je zanimanje za ta tridimenzionalni podvodni šport tudi v Sloveniji vsako leto večje in to kljub temu, da je podvodni hokej kondicijsko in tehnično precej naporna igra. Starejši igralci imamo izkušnje in boljšo tehniko, prednost mlajših pa je v kondiciji in moči," je še dodal Grosman, ki si je z veseljem ogledal tudi igre drugih ekip.

Zelo zanimivi boji so potekali tudi za tretje mesto med ekipama pH Ljubljana 2 ter DRM Ljubljana. Po dveh neodločenih medsebojnih tekmah je zaradi boljše razlike v golih tretje mesto pripadlo ekipi pH Ljubljana 2. Peto mesto je pripadlo ekipi UWH Hijene, šesto pa najmlajši, a zelo obetavni ekipi Želve.

Ne spreglejte