Clevelandu nov rekord v bejzbolu

Moštvo severnoameriške lige bejzbola Cleveland Indians je v ligi MLB postavilo nov rekord. Ekipa je namreč v noči na četrtek zmagala že 21. zapored in izboljšala dosežek moštva Oakland A's, ki so leta 2002 zbrali 20 zmag.

Moštvo severnoameriške bejzbolske lige Cleveland Indians je v noči na četrtek zmagalo že 21. zapored, kar je nov rekord.

1 / 2

Moštvo severnoameriške bejzbolske lige Cleveland Indians je v noči na četrtek zmagalo že 21. zapored, kar je nov rekord. Foto: Getty Images

2 / 2

Foto: Getty Images

Cleveland Indians so sinoči s 5:3 premagali Detroit Tigers in dosegli že 21. zmago, kar se v 116-letni zgodovini lige MLS še ni zgodilo. Z 21 zmagami je Cleveland izenačil tudi najboljšo znamko iz nacionalne lige, kjer je 21 zmag leta 1935 dosegla tudi ekipa Chicago Cubs.

Cleveland baseball Foto: Getty Images

Indians, ki so nazadnje izgubili 23. avgusta, se bodo v nadaljevanju pomerili s Kansas City Royals. Moštvo Clevelanda na naslov MLS čaka že od leta 1948.

Še daljši niz nepremaganosti si v MLS lastijo pri New York Giants, ki so se leta 1958 preselili v San Francisco. Ekipa je bila leta 1916 nepremagana na 26 tekmah zapored, le 13. tekma se je končala z neodločenim izidom.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano