Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
23. 1. 2022,
10.12

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,78

1

Natisni članek

bizarno Tudi to je šport Tudi to je šport

Nedelja, 23. 1. 2022, 10.12

2 leti, 2 meseca

Tudi to je šport

Bolj bizarno ne gre? Borec mešanih borilnih veščin se je spravil na krokodila.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,78

1

Mike Perry | Ameriški borec mešanih borilnih veščin Mike "Platinum" Perry se je v živalskem vrtu na Floridi spravil na krokodila. Kot je pojasnil, je imel za to dober razlog. | Foto Guliverimage

Ameriški borec mešanih borilnih veščin Mike "Platinum" Perry se je v živalskem vrtu na Floridi spravil na krokodila. Kot je pojasnil, je imel za to dober razlog.

Foto: Guliverimage

30-letni ameriški borec mešanih borilnih veščin Mike "Platinum" Perry je bil obtožen neobičajne kraje. Iz živalskega vrta na Floridi je poskušal ukrasti krokodila, ki ga je želel izkoristiti kot svojega sparing partnerja v pripravi na obračun v posebnem boksarskem turnirju pod okriljem BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship).

Ameriški mediji so sprva poročali, da je 30-letni Mike Perry poskušal ukrasti aligatorja, a je ta na družbenih omrežjih informacijo zanikal, češ da ni šlo za aligatorja, ampak krokodila.

Šlo je za krokodila, ne aligatorja, trdi Mike Perry:

tamb | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort

Po poročanju spletnega portala mmafpress.com, ki se sklicuje na policijsko poročilo, je Perryja pri nenavadnem početju zalotil eden od zaposlenih v živalskem vrtu. 

Ob prihodu policije se Perry, oblečen zgolj v kopalke, sprva ni upiral, mediji celo poročajo o nenavadno prijateljskem vedenju do policista. A to ni trajalo dolgo. Ko se je želel rokovati s policistom in mu je ta ponudil roko, je situacija eskalirala. Perry je začel vpiti "Si mislil, da imaš prijatelja", in se kar ni hotel umiriti. Na koncu so ga morali obvladati in umiriti z elektroškom in ga odpeljati v pripor.

Med zaslišanjem je na vprašanje, zakaj je vdrl v prostore živalskega vrta in napadel žival, Perry prostodušno odgovoril, da si je želel krokodila zgolj izposoditi, da bi si z njim pomagal pri pripravi na bližajoči se obračun.

Ne spreglejte