Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
30. 12. 2016,
15.13

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,05

Natisni članek

scientologija poroka Tom Cruise Jamie Foxx Katie Holmes

Petek, 30. 12. 2016, 15.13

6 let, 6 mesecev

V strogi tajnosti se je poročila Tomova bivša

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,05
katie holmes | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Katie Holmes in Jamie Foxx sta zaradi njenega nekdanjega moža Toma Cruisa dolga leta skrivala svojo ljubezen, tik pred koncem leta pa sta jo okronala s poroko. Ta je bila, tako kot njuno razmerje, skrita pred očmi javnosti.

Osemintridesetletna Katie, ki ima iz zakona s Cruisom desetletno hčerko Suri, je usodni da 49-letnemu Foxxu izrekla na plaži v Cabu v Mehiki, poroča ameriška revija Star. Na obredu so bili prisotni le člani najožje družine mladoporočencev.

"Poročila sta se istega dne, kot sta tja prispela, obred pa je potekal na plaži. Prisoten ni bil noben njun prijatelj, le hčerki iz prejšnjih zakonov," je za revijo povedal neimenovan vir.

Da sta Katie in Jamie par, je nekakšna javna skrivnost v Hollywoodu, svojo ljubezen pa naj bi skrivala zaradi ločitvenega dogovora med Katie in Tomom. Po pisanju tabloida Radar se Katie v skladu z ločitvenimi dokumenti ne sme javno videvati z nikomer vse do leta 2017. "Katie je v ločitvenem postopku podpisala klavzulo, ki ji preprečuje, da v javnosti na kakršenkoli način osramoti Toma, tako ne sme govoriti o njem in scientologiji ali pa se v javnosti kazati z novim partnerjem najmanj pet let po ločitvi," je poročal Radar.

Jamie je leta 2004 s Tomom zaigral v filmu Stranski učinki, zdaj pa se je po poročanju tabloida Star poročil z njegovo nekdanjo ženo Katie. | Foto: Getty Images Jamie je leta 2004 s Tomom zaigral v filmu Stranski učinki, zdaj pa se je po poročanju tabloida Star poročil z njegovo nekdanjo ženo Katie. Foto: Getty Images

Ker smo tik pred vstopom v leto 2017, sta se morda Katie in Jamie odločila, da se bosta v prihajajočem letu svetu predstavila ne le kot par, temveč kot zakonca.

Za Katie, če se bo novica o poroki izkazala za resnično, je to druga poroka. S Tomom se je poročila leta 2006 le nekaj mesecev po rojstvu hčerke Suri. Junija 2012 je Katie presenetila Toma, ko je vložila zahtevo za ločitev. Razlog naj bi bil to, da jo je bilo strah, da bo njuno hčerkico vpeljal v scientologijo, ki ji Katie, vzgojena v katoliški veri, nikoli ni bila preveč naklonjena.

Jamie ni bil nikoli poročen, ima pa iz prejšnjih razmerij dve hčerki.

Ne spreglejte