V javnosti ne bosta več prala umazanega perila

Odvetniki Angeline Jolie in Brada Pitta so se dogovorili, da bodo ločitev zvezdnikov opravili zasebno, ker je to najbolje za njune otroke.

Ločitvena vojna Brada in Angeline se seli za zaprta vrata.

Ločitvena vojna Brada in Angeline se seli za zaprta vrata. Foto: Reuters

Igralca sta v skupni izjavi sporočila, da bosta v prihodnje podrobnosti o ločitvi ohranila zasebne ter v ta namen najela zasebnega sodnika. "Stranki in njuni odvetniki so podpisali dogovor, da bodo ohranili pravico do zasebnosti njunih otrok in družine tako, da bodo vsi dokumenti zaupni. Starša sta odločena, da bosta delovala enotno, da bi dosegla okrevanje in ponovno združitev," piše v izjavi.

Brad je pred tedni Angelino obtožil, da s svojimi zahtevami, ki jih naslavlja na sodišče, razkriva podrobnosti iz življenja njunih otrok, ki sicer ne bi prišle v javnost, in tako ogroža njihovo varnost. Angelina je odgovorila, da je Pitta strah, da bi na dan prišlo, kaj se je dogajalo za domačimi stenami.

Brad, ki lahko svojih šest otrok vidi le ob prisotnosti terapevta, je v nedeljo zvečer presenetil, ko se je udeležil podelitve zlatih globusov in prejel navdušen aplavz svojih kolegov. Angelina se od novice o ločitvi septembra lani uradno še ni pojavila v javnosti, so jo pa nazadnje fotografirali, ko je med novoletnimi prazniki z otroki odšla na smučanje.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.