Uradno potrdila, da pri 50 letih pričakuje dojenčka

Janet Jackson je - visoko noseča - tudi uradno potrdila, kar je sicer znano že nekaj časa: z možem bosta kmalu postala starša.

Janet bo rodila svojega prvega otroka.

Janet bo rodila svojega prvega otroka. Foto: Reuters

Pevka iz slovite družine Jackson je za revijo People ekskluzivno potrdila veselo novico: "Bogu se zahvaljujeva za ta blagoslov."

Potem ko je aprila odložila svojo turnejo in maja sporočila, da se bo osredotočila na načrtovanje družine z možem Wissamom Al Mano, so se pojavile govorice, da bo pri 50 letih pevka prvič postala mati.

Janet se v zadnjih mesecih skoraj ni pojavljala v javnosti, nazadnje so jo videli, ko je v trgovini v Londonu nakupovala pohištvo za otroško sobo.

"Zelo je navdušena nad nosečnostjo in se zelo dobro počuti. Zelo dobro se počuti glede vsega," je že pred časom za People povedal vir, ki je blizu družini Jackson.

Janet se je z 41-letnim katarskim milijarderjem Al Mano poročila konec leta 2012, pred tem pa je bila med letoma 1991 in 2000 poročena z Renejem Elizodondom - svet je za to, da sta poročena, izvedel šele, ko sta sporočila, da se ločujeta -, leta 1984 pa se je poročila z Jamesom DeBargeom, a je bil zakon leto pozneje razveljavljen.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.