Umazani ples princa Williama z neznankama

Britanski princ William je razočaral svoje bodoče podanike. Namesto na uradno dolžnost se je podal na smučanje, tam pa se v nočnem klubu zabaval v družbi mladenk, medtem ko je bila njegova žena doma.

Pred dnevi je svet obšel videoposnetek princa Williama. Na tem pleše v nekem nočnem klubu v smučarskem središču v Švici, zdaj pa je v javnost prišel še posnetek, na katerem lahko vidimo umazani ples 34-letnega očeta dveh otrok z dvema mladenkama.

Ena izmed njiju je po pisanju britanskih tabloidov avstralski model Sophie Taylor. Princa so z njo opazili že na smučanju, v nočnem klubu pa sta se po besedah britanskih turistov, ki so se znašli tam isti večer kot William, še bolj zabavala. Princ je brhki plavolaski spogledljivo vzel klobuk in ga postavil na svojo glavo, neko drugo žensko pa objel okoli pasu.

Videoposnetke, ki so prišli v javnost, so v klubu posneli šokirani obiskovalci. Ti od na prvi pogled nekoliko okajenega princa - ženo Kate Middleton je pustil doma z njunima otrokoma - niso pričakovali takšnega obnašanja.

Eden izmed britanskih turistov je za The Sun povedal, kako šokirani so bili preostali obiskovalci zaradi prinčevega obnašanja: "Plesal je tako divje, da sem moral dvakrat pogledati, ko sem ga videl. Mislil sem, da je njegov dvojnik, kmalu pa smo vsi dojeli, da je to res princ William."

Nad njegovim obnašanjem ni prav nič navdušena niti Kate. Po pisanju E!News, ki se sklicuje na vir, je Kate razočarana nad Williamom, vendar to ne bo vplivalo na njun odnos: "Mislila je, da je njegovega divjega zabavanja in druženja s fanti konec. Williamovo obnašanje se ji bo verjetno zdelo ponižujoče in zagotovo jih bo slišal."

 

A post shared by rql79 (@rql79) on

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.