Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 7. 2017,
9.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

Nurgul Yesilcay Tuje življenje Planet TV

Torek, 18. 7. 2017, 9.33

6 let, 6 mesecev

Tuje življenje

Turška igralka razburila z izzivalnimi fotografijami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Turška lepotica Nurgul Yeşilçay, ki smo jo spremljali že v seriji Ljubezen in kazen, v Tujem življenju igra skromno in zadržano mamo, ko se kamere ugasnejo, pa pokaže svojo veliko bolj sproščeno plat.

Znana turška igralka, ki jo slovenski gledalci poznamo tudi v vlogi v seriji Ljubezen in kazen, je zasebno povsem drugačna od lika Gulseren, ki ga igra v TV-uspešnici Tuje življenje (na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.10 na Planet TV). Gulseren je umirjena, poštena, zadržana in revna mama, ki se trudi preživeti iz meseca v mesec. V zasebnem življenju pa je 41-letna lepotica ena najbolje plačanih turških igralk in rada pokaže svoje čare.

"Golota ni škandalozna"

Lani je turško javnost presenetila z izzivalnimi fotografijami za revijo GQ, ki so bile deležne tudi nekaterih kritik. "Hvaležna sem za vse, kar mi je v življenju omogočeno, in sem zelo odgovorna oseba. Ljubim svoje delo in ne zdi se mi, da so fotografije škandalozne. Tudi golota zame ni škandalozna, če gre za umetnost," je povedala.

Najprej materinstvo, potem kariera

Nurgul, ki jo radi primerjajo z Monico Bellucci, je diplomirana igralka, svoj prvi priimek Gultekin pa je zamenjala za Yeşilçay, kar v prevodu pomeni zeleni čaj. Leta 2007 je zaigrala v filmu Fatiha Akina Z druge strani, ki je na filmskem festivalu v Cannesu prejel nagrado za najboljši scenarij in vzbudil veliko pozornosti, zato so ponudbe za nove vloge kar deževale.

A Nurgul se ni odločila za kariero v tujini, namesto tega se je posvetila materinstvu in zakonu s 17 let starejšim igralcem Cemom Ozerjem, s katerim se je poročila že nekaj mesecev po tem, ko sta se spoznala. Zakon se je končal z ločitvijo, Nurgul pa je nadaljevala svojo kariero in s sinom Osmanom živela precej boemsko življenje v hotelih in najetih stanovanjih, saj je tudi igralski poklic precej nestanoviten.

Prvo domovanje si je kupila šele nedavno, po hiši v Istanbulu pa je kupila še eno nepremičnino v bližini Bodruma, kjer kot strastna zagovornica zdrave hrane goji organsko zelenjavo in sadje.

 

 

 

 

A post shared by MY LOOOOVE 💗😭 (@nurgul_1love) on

 

Tuje življenje je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21.10 na Planet TV.
Ne spreglejte