Thandie Newton je v seriji Zahodni svet raje igrala gola

Britanska igralka Thandie Newton, ki je bila odlična v seriji Zahodni svet, je priznala, da je v njej raje igrala povsem gola kot oblečena v težek kostum.

Thandie kot Maeve, robot v prizoru, ko jo tehnik pregleduje v nadzornem centru.
Thandie kot Maeve, robot v prizoru, ko jo tehnik pregleduje v nadzornem centru.

Thandie Newton je v znanstvenofantastični seriji Zahodni svet odigrala madam Maeve Millay, ki v domišljijskem svetu vodi bordel, kasneje pa ugotovi, da je v resnici robot. V bordelu je Thandie nosila težek kostum, v prizorih v laboratoriju, kjer so jo proučevali kot robota z umetno inteligenco, pa je bila povsem gola. In ravno takrat je bilo Thandie udobneje in se je bolj vživela v vlogo.

"Ko sem bila gola, sem se počutila močnejšo kot takrat, ko sem nosila kostum z Divjega zahoda," je priznala v zadnjem intervjuju. "Udobneje mi je bilo biti gola kot v tistem kostumu, ki žensko predstavlja kot objekt. Privzdignjene prsi in ozek pas kričijo seks. Pa še mrežaste nogavice, visoke pete in čipke ... Pri tem je šlo samo za erotiko in provokativnost," je razložila. V golih prizorih je pokazala ranljivost, je dodala, kar je privedlo do tega, da so jo tudi drugi ljudje začeli bolj spoštovati. "Ko se resnično izpostaviš in pokažeš, da nimaš kaj skrivati, so ljudje nežnejši do tebe."

Igralka je za vlogo v Zahodnem svetu dobila ogromno pohval. Igralka je za vlogo v Zahodnem svetu dobila ogromno pohval. Foto: Getty Images

Igralka je že pred nekaj meseci spregovorila o tem, da jo je snemanje golih prizorov veliko bolj prevzelo, kar je ujela tudi kamera, saj je bila Thandie za vlogo nominirana za več nagrad, med drugim tudi za zlati globus in nagrado SAG.

Save

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • Bembara71 / 14.03.2017. ob 13:08

    Ob tem pa ste (ne)vede izpustili dejstvo da je igralka pred tem nastopala v ''filmih za odrasle'', kjer po navadi nimajo težav z goloto.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.