Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
8. 12. 2016,
7.41

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

Natisni članek

terapija sodnik odvetnik ločitev otroci Angelina Jolie Brad Pitt

Četrtek, 8. 12. 2016, 7.41

6 let, 6 mesecev

Terapevt Bradu ne dovoli več časa z otroki

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60
brad pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Sodnik je zavrnil zahtevo Brada Pitta, da bi bil ločitven postopek z Angelino Jolie zaseben, še hujši udarec za igralca pa je terapevtova odločitev glede otrok.

Brad je na sodišču prek odvetnika Lancea Spiegla vložil prošnjo za nujno zaslišanje, da dokumenti, vloženi na sodišče glede ločitve, ne bi bili javni. Po besedah Spiegla 52-letni  igralec želi, da bi ločitev potekala za zaprtimi vrati, ne pa prati umazanega perila v javnosti, kot to počne Angelina.

Angelinina odvetnica Laura Wasser je po nujnem zasedanju v sredo potrdila, da je njihova stran zmagala, Bradov odvetnik pa trdi, da lahko njegov klient še vedno zmaga, češ da sodnik ni zavrnil Bradove zahteve, temveč je določil datum za srečanje na sodišču za januar, ko bo odločal o zadevi.

Želi si zasebnosti

"Angelina nenehno daje javne izjave in javno vlaga dokumente že ves čas ločitvenega postopka. On tega ne dela. Vse, kar želi - in terapevt bi se tukaj strinjal -, je, da bi se stvari odvijale v najboljšem interesu za njune otroke in celotno družino, tudi zanjo. To pa je, da se stvari ohranijo v zasebnosti," je za revijo People povedal vir, ki je blizu Bradu.

Dodal je, da je nerazumljivo, kako bi lahko kdo hotel, da se zasebne podrobnosti v tako težkem času nenehno daje v javnost. Brad je zaskrbljen, da na sodišču vloženi dokumenti, ki so nato na razpolago javnosti, razkrivajo preveč podrobnosti o otrocih in tako ogrožajo ne le njihovo zasebnost, ampak tudi varnost.

Brad si ne želi pranja umazanega perila v javnosti, skrbi ga varnost otrok. | Foto: Cover Images Brad si ne želi pranja umazanega perila v javnosti, skrbi ga varnost otrok. Foto: Cover Images

Če bi se terapevt strinjal z Bradom glede pomembnosti o zasebnosti, pa po trditvah Bradovega odvetnika "ignorira ali zavrača vprašanja, na katera opozarja Brad". Brad in Angelina sta se dogovorila, da bo vseh šest otrok do nadaljnjega pri njej, skupaj pa bodo obiskovali terapevta. Brad otroke pod nadzorom terapevta vidi enkrat na teden, a bi si želel več obiskov.

"Ne glede na terapevtovo mnenje ni razloga, da Brad ne bi sodišča zaprosil za več dostopa do otrok," je sporočil Spiegel.

Ne spreglejte