Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
2. 11. 2016,
8.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95

Natisni članek

preteklost princ Charles dekle princ Harry

Sreda, 2. 11. 2016, 8.36

6 let, 6 mesecev

Temne skrivnosti novega dekleta princa Harryja

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,95
Meghan Markle | Foto Reuters

Foto: Reuters

Princ Harry je svoje (domnevno) novo dekle, ameriško igralko Meghan Markle, že predstavil svojemu očetu princu Charlesu, a nad novo romanco se že zgrinjajo temni oblaki.

O morebitni prihodnji britanski princesi je spregovorila njena družina, ki pa o 35-letni igralki ni imela najlepših besed. Njena polsestra Samantha Grant jo je obtožila, da je svojo družino pustila na cedilu in da bi bil princ Harry zgrožen, če bi vedel, kaj je naredila: "Resnica bi ubila njeno razmerje s princem Harryjem, ne bi hotel biti z njo, ker bi to vrglo slabo luč nanjo."

Njun skupni oče je septembra letos bankrotiral, 51-letna Samantha pa Meghan očita, da svoje družine ni podprla niti finančno niti ji ni bila v oporo. Nedavno sta bankrotirala tudi Meghanina mati in igralkin polbrat.

Harry je Meghan spoznal spomladi v Torontu in naj bi bil povsem zaljubljen vanjo. | Foto: Reuters Harry je Meghan spoznal spomladi v Torontu in naj bi bil povsem zaljubljen vanjo. Foto: Reuters

Nič od tega pa ni ustavilo Meghan in njene ambicije, da bi postala slavna in članica britanske kraljeve družine. Ameriški tabloid Radar Online se sklicuje na vir, ki trdi, da je Meghan tako navdušena zaradi slave, ki jo žanje z domnevno romanco, da skoraj nič ne spi in si obupano želi, da bi razmerje s princem uspelo.

Njena sestra Samantha je razkrila, da je 12 let skrbela za Meghan, ko je odraščala v Kaliforniji, in da si je vedno želela postati princesa ter da ima rada rdečelase moške, kot je 32-letni princ Harry. Meghan ni takšna humanitarka, kot se skuša prikazati, je dodala njena polsestra, ki je prikovana na invalidski voziček.

Z britanskim modrokrvnežem, ki je peti v vrsti za britanski prestol, se videvata zadnja dva ali tri mesece, pred tem pa je bila dve leti poročena z ameriškim filmskim producentom Trevorjem Engelsonom.

Ne spreglejte