Svoj prvi milijon je hotela položiti kar na bankomat

Ameriška teniška igralka Serena Williams je ena najbogatejših športnic, kljub temu pa trdi, da zanjo denar ni bil nikoli motiv za uspeh.

Serena nikoli ni igrala za denar, pravi.

Serena nikoli ni igrala za denar, pravi. Foto: Reuters

Trenutno noseča zvezdnica je za Business Insider dejala, da nikoli ni igrala za denar, vedno za lovorike oziroma ljubezen do športa. V svoji bogati kareri je osvojili 23 turnirjev za grand slam in samo z denarjem od nagrad zaslužila 36,5 milijona dolarjev. Zadnji veliki turnir je osvojila januarja, ko je slavila na OP Avstralije, tedaj že noseča.

Sereni denar pomeni tako malo, da se je v pogovoru za Business Insider spomnila zanimive prigode, ki se ji je zgodila, ko je skušala na banko položiti svoj prvi milijon. "Nikoli se nisem dotikala denarja, samo na banko sem ga polagala. Spomnim se, ko sem se nekoč pripeljala z avtom na okence 'drive-through' banke, da bi položila svoj ček z velikim zneskom, bančna uslužbenka pa mi je rekla: 'gospa, mislim, da morate za kaj takega priti na banko'. Zato sem šla na banko in jim rekla, da naj to položijo na moj račun," je dejala 35-letna najbolje plačana športnica na svetu in dodala, da sta jo njena starša vzgajala z dobrim občutkom za finančno varnost.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.