Sveže samska Adriana že ima novega

Brazilska manekenka Adriana Lima se je pred tedni razšla z igralcem ameriškega nogometa Julianom Edelmanom, zdaj pa so jo ujeli med poljubljanem na intimni večerji z drugim.

 

A post shared by Page Six (@pagesix) on

Adriana je bila v Miamiju na zmenku z Mattom Harveyjem, ki je prav tako športnik, saj igra bejzbol. Na večerji sta imela oči le drug za drugega, izmenjala sta si tudi nekaj vročih poljubov.

Brazilska lepotica se je pred nekaj tedni razšla z Edelmanom, za katerega je še februarja stiskala pesti na Superbowlu, kjer je njegovo moštvo New England Patriots slavilo po zgodovinskem preobratu.

Po poročanju revije US Weekly sta se 35-letna Adriana in 30-letni Julian razšla, ker nista našla dovolj časa drug za drugega. Nekateri drugi mediji pa so poročali, da so bili razlog za njun razhod otroci. Adriana naj bi si namreč želela še več otrok, Julian pa na to ni pripravljen, saj je pred kratkim dobil otroka z manekenko Ello Rose.

Otroci pa ne bi smeli biti težava za 27-letnega Matta, ki je lani v intervjuju za New York Post dejal, da se ne boji poroke in da si želi dva ali tri otroke.

Adriana že ima dve hčerki iz zakona s srbskim košarkarjem Markom Jarićem.

 

A post shared by WSB (@world_secrets_beauty) on

 

A post shared by B E İ C O N İ C ™ (@beiconicc) on

 

A post shared by Glamurama (@glamurama) on

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.