Srbski košarkar ponovno osvojil seksi Adriano?

Srbski košarkar Marko Jarić in njegova nekdanja žena, brazilska supermanekenka Adriana Lima, sta tri leta po ločitvi ljubezni dala novo priložnost.

Adriana je po poroki z Markom zaprosila za srbsko državljanstvo, ki pa ga ni dobila.

Adriana je po poroki z Markom zaprosila za srbsko državljanstvo, ki pa ga ni dobila. Foto: Getty Images

Nekdanji košarkar je bil konec decembra v Miamiju, kjer je s svojima hčerkama iz zakona z Adriano preživel novoletne praznike. Srečanje z nekdanjo ženo je bilo neizbežno, s pomočjo Markove sestre Tamare pa naj bi nekdanja zakonca ugotovila, da ljubezen med njima ni povsem umrla, poročajo srbski mediji.

Tamara, modna oblikovalka, in Adriana sta kljub ločitvi manekenke in košarkarja ostali dobri prijateljici. Tamara je vplivala tako na Adriano kot na svojega brata in jima pomagala spoznati, da še gojita čustva drug do drugega.

Marko in Adriana sta se poročila leta 2009. Pred poroko je Brazilka trdila, da bo do poročne noči devica, čeprav je bila slabo leto dni zaročena z Lennyjem Kravitzom. Prve novice o težavah v zakonu so se pojavile leta 2013, maja 2014 pa sta sporočila, da se ločujeta. Ločitev je bila končana marca lani. V zakonu sta se jima rodili hčerki Valentina in Sienna.

Adriana se je lani po enoletnem razmerju razšla z boksarjem Joejem Thomasom.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.