Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
14. 10. 2016,
18.48

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Barcelona Shakira Gerard Pique

Petek, 14. 10. 2016, 18.48

6 let, 6 mesecev

Pique razkril, kako je prvič nagovoril Shakiro

Shakira "kriva", da je Španija osvojila naslov prvakov

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
shakira, gerard pique | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Branilec Barcelone Gerard Pique je priznal, da je bil precej neroden, ko je pred leti prvič nagovoril pevko Shakiro, s katero imata zdaj dva sinova.

Osvajanje je lahko hudo nerodna stvar. Pri otvoritvenem stavku imajo težave tudi take zvezde, kot je Pique, sploh če je na drugi strani "najbolj vroč izvoz iz Kolumbije" - Shakira.

Kolumbijka in postavni Španec sta se spoznala pred svetovnim nogometnim prvenstvom v Južni Afriki leta 2010. "Spoznal sem jo v Madridu. Pripravljali smo se na svetovno prvenstvo, tedaj smo posneli pesem Waka Waka. Vse se je začelo, ko sva se ponovno srečala v Republiki Južni Afriki," se je prvega srečanja s pevko spomnil nogometaš.

"V Južno Afriko je prispela prej kot mi, saj je pela na odprtju turnirja. Poslal sem ji sporočilo in vprašal, kakšno je vreme, ker smo nekaj dni pozneje tja šli tudi mi. To je bilo zelo neumno vprašanje,  običajno pa bi bil odgovor kaj v smislu: Prinesi jakno. Vendar mi je poslala dolg odgovor in podrobno opisala spreminjanje temperature čez dan. Mislil sem si: Jezus, to ni normalno. Iz tega sem razbral, da mi je naklonjena," je razkril Pique, ki je Shakirino telefonsko številko dobil od ljudi, ki so sodelovali pri snemanju videospota za pesem Waka Waka.

Pique na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki ni osvojil le naslova svetovnega prvaka, osvojil je tudi Shakiro. | Foto: Getty Images Pique na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki ni osvojil le naslova svetovnega prvaka, osvojil je tudi Shakiro. Foto: Getty Images

Izkazalo se je, da je bila prav Shakira navdih, da je Španija osvojila prvenstvo. "Med turnirjem sva si dopisovala, edina priložnost, da bi jo ponovno videl, pa je bila uvrstitev v finale, saj je pela na slovesnosti pred finalom. Rekel sem ji, da če moram priti do finala, da jo vidim, bom to storil. In to je bilo potem drugič, da sva se videla, ko smo osvojili naslov prvaka," je še povedal.

Shakira, ki je od Piqueja starejša natančno deset let, in njen nogometaš sta skupaj vse odtlej. Skupaj imata dva sinova, Milana in Sasho.

Ne spreglejte