Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
24. 11. 2016,
16.17

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

prijateljstvo Jennifer Lawrence Emma Stone

Četrtek, 24. 11. 2016, 16.17

6 let, 6 mesecev

Prijateljstvo, ki se je začelo z "odj***"

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
jennifer lawrence, emma stone | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ko je Emma Stone prvič poslala SMS-sporočilo Jennifer Lawrence, je prejela odgovor, ki bi večino odvrnil od prijateljevanja. Emme ni.

Igralki sta postali prijateljici s pomočjo igralca Woodyja Harrelsona, s katerim je Jennifer igrala v seriji filmov Igra lakote, Emma pa v filmu Zombieland. Woody je menil, da bi se igralki ujeli, zato je Emmi dal Jenniferino telefonsko številko, ta pa ji je poslala SMS-sporočilo. "Odgovorila sem ji z "odj***". Vse odtlej sva zelo dobri prijateljici," je v intervjuju za revijo Vanity Fair razkrila 26-letna Jennifer.

Potem ko je bil led razbit, sta si igralki vsak dan eno leto izmenjevali esemese. "Tega ona verjetno ne ve. Na začetku je moj ego norel. Ona je tako dobra in živahna in nadarjena. Z mano je konec, sem rekla, nikoli ne bom več delala. Nato pa sem se umirila in se spomnila, da sva povsem različni in da je v tej industriji dovolj prostora za vse, čeprav ta tega morda ne podpira najbolj," je o začetkih njunega prijateljstva povedala 28-letna Emma.

Jennifer prisega, da ne bo nikoli več družica. | Foto: Cover Images Jennifer prisega, da ne bo nikoli več družica. Foto: Cover Images "Iskreno se imava radi in nama je mar drugi za drugo. Popolnoma jo podpiram, kar zadeva njeno delo, in čutim, da tudi ona mene, a vem, da bi bili prijateljici tudi, če ne bi bili v istem poklicu," je še dodala Teksašanka.

Pojeta si hvalnice

"Emma je tako normalna in ljubka," je o prijateljici povedala Jennifer. "Ima neverjetno jasnost. Lahko je priča dogodku ali pa osebo šele sreča in takoj vidi bistvo. Neverjetno je," pa je Jennifer pohvalila Emma.

Kljub velikemu prijateljstvu in medsebojnemu občudovanju pa obstaja stvar, ki je Jennifer ne bi naredila niti za svojo dobro prijateljico. "Poroke so zabavne, a nikoli več ne bom družica," zatrjuje Jennifer, ki je bila podpora nevesti že na štirih porokah. "Potrebujemo sindikat družic. Naporno je. Če se bom kdaj poročila, verjetno ne bom imela družic."

Ne spreglejte