Presenečenje: slavni pevec zaigral v seriji vseh serij

Uvodna epizoda sedme sezone ene najboj priljubljenih serij ta hip - Igra prestolov - je poleg običajnih preobratov in presenečenj pripravila še enega. Oboževalci serije so besni, oboževalci Eda Sheerana pa navdušeni.

 

Throwback to the time I was a Lannister

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Ed, velik oboževalec serije, je nastopil v manjši vlogi v uvodni sezoni predzadnje sezone. 26-letnik je nastopil v sceni skupaj z Maisie Williams, ki igra Aryjo Stark, in zapel pesem ob tabornem ognju. Lika Aryje in Eda sta si ob tabornem ognju izmenjala nekaj besed, kratek Edov nastop pa je povzročil pravo evforijo na družbenih omrežjih.


Preberite še:
Zanimivosti o Igri prestolov, ki jih (morda) še niste vedeli


"Če Aryja ubija Eda Sheerana, potem bo to vredno," je na Twitterju zapisal oboževalec serije, ki več kot očitno ni bil navdušen nad tem, da je Ed dobil manjšo vlogo v seriji, katere snovalca sta hotela večkratnega dobitnika grammyja v serijo zvabiti že nekaj let.

"Nič me ne zbudi iz fantazijskega sveta tako, kot da se naključno pojavi Ed Sheeran," pa je bila pikra neka oboževalka. Še bolj neusmiljena je bila druga: "To, da se je Ed Sheeran pojavil v Igri prestolov in ga niso brutalno razkosali, je bilo veliko razočaranje."

"Obaz vsakega izmed nas, ko se je Ed Sheeran pojavil na zaslonu," je zapisal Noah Weisberg:

Nekoliko bolj prijazni so bili oboževalci pevca, med njimi njegov prijatelj David Beckham. Nekdanji nogometaš je ob fotografiji pevca zapisal : "Da, Ed".

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

 

First time @itsbennyblanco has seen an episode, here's his review

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.