Prepir med soigralkama: Reese Witherspoon besna na Nicole Kidman

Tuji mediji poročajo, da naj bi bila Reese Witherspoon besna na Nicole Kidman, soigralko iz nove serije Majhne laži.

Reese in Nicole sta prav med snemanjem serije Majhne laži postali tesni prijateljici. Reese si je celo v bližini Nicolinega doma v Nashvillu še sama kupila hišo.
Reese in Nicole sta prav med snemanjem serije Majhne laži postali tesni prijateljici. Reese si je celo v bližini Nicolinega doma v Nashvillu še sama kupila hišo. Foto: Getty Images

Reese Witherspoon in Nicole Kidman naj bi bili prijateljici, zdaj pa sta se sprli zaradi dela. Obe igralki nastopata v novi priljubljeni seriji Majhne laži, a po besedah virov se ena bolj trudi za promocijo kot druga.

Reese naj bi Nicole očitala, da med intervjuji sploh ne omenja serije, temveč ves čas govori samo o svojem zadnjem hollywoodskem filmu Lev: Dolga pot domov, ki ga hvalijo tudi kritiki. Za vlogo v filmu je bila Avstralka nominirana za kar nekaj nagrad, zato ni čudno, da z veseljem govori o tem filmu.

"Besna je, ker se Nicole ne potrudi bolj za promocijo Majhnih laži. Med intervjuji govori samo o Levu. Če bi Reese vedela, da bo čisto pozabila nanjo, je ne bi izbrala za soigralko," je razkril vir.

Napetost med njima naj bi se čutila že med podelitvijo oskarjev, kjer naj bi se igralki izogibali druga drugi.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.