Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 7. 2017,
14.54

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

Alina Boz Leyla Tanlar Erkan Petekkaya Tuje življenje

Torek, 11. 7. 2017, 14.54

6 let, 6 mesecev

Tuje življenje

Pred kamero sovražnici, za kamero prijateljici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Leyla Tanlar in Alina Boz imata v seriji Tuje življenje precej razburkan odnos, saj se nenehno borita za pozornost in ljubezen svojih staršev, v resničnem življenju pa sta se mladi igralki hitro spoprijateljili. Leyla celo pravi, da je z nadaljevanko pridobila ne le izkušnje, ampak tudi pravo prijateljstvo.

 

A post shared by Leyla Tanlar (@leylatanlaar) on

"Rada imam svoje delo! V njem resnično uživam in mislim, da je to moja prihodnost. Ni lepšega občutka kot priti na snemalno prizorišče, kjer sem obkrožena s sodelavci in skupaj  ustvarjamo čarovnijo, saj so naši liki prav takšni: čarobni in posebni, vsak na svoj način," pravi 19-letna turška igralka Leyla Tanlar, znanka iz turške nadaljevanke Tuje življenje.

Zgodba serije Tuje življenje, ki je ena najdražjih turških televizijskih produkcij kdajkoli, temelji na usodni napaki, ki se je zgodila v porodnišnici, ko so zamenjali dve deklici s podobnima priimka. Leyla igra Cansu, ki je odraščala v bogati in vplivni družini z mamo Dilaro in očetom Cihanom, čeprav je njuna biološka hči v resnici Hazal, ta pa je odraščala v revščini z mamo Gülseren.

"Serija je posebna tudi po tem, da poudarja brezmejnost starševske ljubezni in to, kako nepredvidljivo in neverjetno je življenje," pravi Leyla in dodaja, da ji ni težko igrati pristnega odnosa z očetom, ki ga igra Erkan Petekkaya, saj navdih črpa iz lastne družine in odnosa s svojim pravim očetom.

 

A post shared by Leyla Tanlar (@leylatanlaar) on

Na snemanju spoznala vrednost pravega prijateljstva

A med Leylo in Cansu so tudi razlike. Mlada igralka pravi, da sama ni tako občutljiva kot lik, ki ga igra. Prav tako se v resnici odlično razume tudi s soigralko Alino Boz, ki v Tujem življenju igra njeno sestro Hazal. "Pred kamero sva sestri, ki se neprestano borita za ljubezen in naklonjenost bližnjih. Za kamero pa sva prijateljici. S snemanjem sem pridobila izkušnje, igralsko samozavest, a prepričana sem, da sem spoznala tudi vrednost pravega prijateljstva," zatrjuje.

Čeprav je polno zaposlena s snemanjem Tujega življenja, pa je Leyla pridna tudi v šoli, kjer zaključuje italijansko gimnazijo. S tem tudi spoštuje obljubo, ki jo je dala mami. Ta ji je namreč na avdicijo za nastopanje v seriji dovolila samo pod pogojem, da v šoli ne popušča. Podobno pridna je tudi njena Cansu, ki jo lahko v Tujem življenju spremljate od ponedeljka do petka ob 21.50 na Planet TV.

Ne spreglejte