Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
16. 11. 2016,
10.15

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,18

1

Natisni članek

Angelina Jolie Brad Pitt posnetek letalo prepir Maddox Jolie Pitt

Sreda, 16. 11. 2016, 10.15

6 let, 6 mesecev

Posnetek, ki postavlja Angelino na laž

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,18

1

angelina jolie, brad pitt | Foto Reuters

Foto: Reuters

Po presenetljivi napovedi, da se ločujeta, je sledila šokantna obtožba, da naj bi Brad Pitt zlorabil enega od svojih otrok. Igralca so oprali krivde, zdaj pa je, kot kaže, pripravljen Angelini Jolie vrniti udarec.

Ameriški tabloid Radar Online trdi, da se je dokopal do posnetka s krova letala, na katerem naj bi se 14. septembra na poletu iz Francije v Los Angeles Brad in Angelina sprla. Po posredovanju njunega najstarejšega sina Maddoxa naj bi se Brad spravil še na 15-letnika. Pijani igralec naj bi kasneje celo pijan uriniral na pristajalni stezi.

Obtožbe, ki jim je sledila uradna preiskava domnevnega incidenta, so močno načele ugled 52-letnega Brada. Preiskava je igralca oprala krivde, posnetek z letala pa dokazuje, da se na letalu razen turbulence ni zgodilo nič posebnega. Angelina je namreč zahtevo za ločitev pojasnila z besedami, da je to storila v dobro svojih otrok in družine.

Brad se je pred dnevi prvič po napovedi ločitve pojavil v javnosti. Na premieri svojega najnovejšega filma je bil tudi na Kitajskem, kjer je bil nasmejan in sproščen, oboževalcem pa se je zahvalil za podporo. | Foto: Getty Images Brad se je pred dnevi prvič po napovedi ločitve pojavil v javnosti. Na premieri svojega najnovejšega filma je bil tudi na Kitajskem, kjer je bil nasmejan in sproščen, oboževalcem pa se je zahvalil za podporo. Foto: Getty Images

Ves ta čas Angelina zavrača predlog, da bi si z Bradom delila skrbništvo nad otroki, češ da mora Brad najprej poiskati pomoč za svoje težave s pijačo in hitro jezo. Hude obtožbe o domnevnem fizičnem in psihičnem nasilju igralca nad Maddoxom so prišle iz Angelininega tabora, če je posnetek resničen, pa igralko postavlja na laž.

Bradu bo v bitki za skrbništvo nad otroki v pomoč tudi to, da je preiskava proti njemu uradno končana, sodniki v Kaliforniji pa so naklonjeni temu, da si starši delijo skrbništvo.

Ne spreglejte