SiolNET. Slavni
0,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Playboy na naslovnico vrača nagice

0,90

termometer

To pa ni trajalo dolgo. Leto dni po tem, ko se je Playboy odločil, da bo spremenil svojo podobo in da naslovnice ne bodo več krasile gole lepotice, se nagice vračajo na prvo stran slavne revije.

"Golo je normalno," je slogan, s katerim revija na naslovnice vrača gole mladenke. Na izdaji revije za marec in april je tako rjavolasa manekenka, ki je zgoraj brez.

"Prvi lahko priznam, da je način, na katerega je revija prikazovala goloto, staromoden, a to, da smo povsem odstranili goloto, je bila napaka," je zadnjo odločitev revije pojasnil Cooper Hefner, 25-letni sin ustanovitelja revija Hugha Hefnerja in izvršni kreativni direktor revije. "Golota ni bila nikoli težava, ker golota ni težava. Danes jemljemo nazaj svojo identiteto in to, kar smo," je dodal.

 

#NakedIsNormal

A post shared by Playboy (@playboy) on

Cooper je lani nasprotoval novi politiki revije, ki je začela veljati marca. Z novim pristopom je želel Playboy pridobiti veljavo in privabiti več oglaševalcev.

Tedanji izvršni direktor Scott Flanders je dejal, da je revija zaradi spletne pornografije izgubljala veljavo: "Zdaj so uporabniki samo en klik oddaljeni od vsakega mogočega spolnega akta, ki si ga lahko predstavljate, in to zastonj."

Po letu dni so pri reviji očitno ugotovili, da se je eksperiment ponesrečil. Cooper Hefner je napovedal vrnitev golote, ki pa je vsaj v prihajajoči številki relativno nedolžna, saj ni nič nazornega.

Nova politika revije je prinesla še eno spremembo: namesto zapisa "zabava za moške" so dali na naslovnico bolj spolno nevtralen zapis "zabava za vse".

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin