Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 6. 2017,
11.51

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

piknik pod klobuki piknik kbm

Četrtek, 8. 6. 2017, 11.51

6 let, 6 mesecev

Piknik, na katerem zvezdniki presenečajo s klobuki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40
zvezde, piknik pod klobuki | Foto Mare Vavpotič, Vito Tofaj

Foto: Mare Vavpotič, Vito Tofaj

Poleg igrišča za golf na Smledniku je potekal zdaj že tradicionalni piknik Zvezde pod klobuki, ki ga ni pokvarilo niti "aprilsko" vreme.

Med nastopajočimi so bili letos v središču pozornosti Čuki, ki so pred kratkim predstavili novega člana Miho Novaka in novo uspešnico Ruzak.

Čukom so se na odru in pod njim pridružili ter z njimi peli in plesali Dejan Vunjak, Ivan Hudnik, Učiteljice, Urška Vučak Markež, Domen Kumer, Iryna Osypenko Nemec ter številni drugi.

Program je z zdravo mero humorja, dobre volje in sprotno improvizacijo ter klepanjem rim vodil priljubljeni raper Trkaj. Za glasbo in odlično vzdušje je skrbel legendarni DJ Dady, še ena zvezda stalnica piknika, na oder pa je pritegnil tudi Victory in Sašo Lendero, z novo uspešnico pa so navdušile tudi vse bolj priljubljene Učiteljice.

Kuhanje in konji kot navdih

Tudi letos so izbrali in nagradili najbolj domiselne klobuke. Za najbolj domiseln ženski klobuk so izbrali tistega na glavi Salome v obliki sladice s kremo, kuhalnico in češnjo na vrhu. Klobuk ji je izdelal oblikovalec Boštjan Polanec, predstavlja pa njeno trenutno strast – kuhanje.

Najboljša klobuka na pikniku | Foto: Mare Vavpotič, Vito Tofaj Najboljša klobuka na pikniku Foto: Mare Vavpotič, Vito Tofaj

Nagrado za najizvirnejši moški klobuk je prejel Milan Gačanovič, ki je presenetil s turbanom, narejenim iz kar 6,5 metra blaga. Izdelal ga je sam, navdih pa je črpal v Aziji, Indiji in Šrilanki. Za najbolj ustvarjalen otroški klobuk je bila nagrajen Klara Spolenak, hči Urše Drofenik. Klobuk sta ustvarjali skupaj, motiv konja pa sta izbrali, ker je Klara zaljubljena vanje.

Letos je bila prvič podeljena tudi nagrada za najbolj simpatičnega kosmatinca. Nagrado je domov odnesel najmlajši član družine Štamol Droljc. Z domiselnimi klobuki in pokrivali so izstopali tudi Lea Mederal, pevka Hajdi z družino, Damjan Murko z družino, Marijan Novina, Jagoda Batagelj z družino, Pia Pustovrh, Tone Fornezzi - Tof in številni drugi.

Ne spreglejte