Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
2. 12. 2016,
7.41

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33

Natisni članek

Rosie O'Donnell Melania Trump Donald Trump Barron Trump Twitter avtizem

Petek, 2. 12. 2016, 7.41

6 let, 6 mesecev

Opravičila se je Melanii

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,33
barron trump, melania trump | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Ameriška igralka in komičarka Rosie O'Donnell se je opravičila Melanii Trump, ker je namignila, da je njen sin Barron Trump morda avtističen.

"Opravičujem se Melanii Trump. Bila sem brezčutna. Žal mi je za bolečino, ki sem jo povzročila, to ni bil moj namen, in res mi je žal," je Rosie zapisala na svojem profilu na Twitterju, ki ga je v zadnjih dneh zaklenila.

Na Rosie se je namreč vsul plaz kritik, potem ko je na Twitterju objavila videoposnetek, katerega avtor namiguje, da je Barron avtističen. Zraven je zapisala, da je, če je desetletnik res avtističen, to "neverjetna priložnost, da se opozori na epidemijo avtizma". Ameriška javnost se je na to odzvala z besedami, da naj pusti dečka pri miru in ga ne vpleta v svojo medijsko vojno z njegovim očetom Donaldom Trumpom.


Preberite še:
Na udaru, ker je žalila Melanijinega sina

Melania dosegla umik spornega videoposnetka


Rosie O'Donnell | Foto: Getty Images Foto: Getty Images Rosie se je v preteklosti že večkrat zapletla v besedne spore z novoizvoljenim predsednikom ZDA, ki o igralki in komičarki ni izbiral najlepših besed. Med drugim jo je označil za surovo, nesramno, antipatično in neumno.

Zagrozila s tožbo

Melania se je na videoposnetek odzvala z grožnjo s tožbo. Avtor posnetka se je hitro opravičil ter za ameriške medije pojasnil, da je sam avtističen in da je želel s posnetkom ustaviti ljudi, ki so se norčevali iz Barrona zaradi njegovega "čudnega obnašanja".

Tarča šal

Edini otrok Donalda in Melanie se je znašel v središču pozornosti, ker med očetovim zmagovitim govorom ob presenetljivi zmagi na predsedniških volitvah ni deloval najbolj navdušen. Postal je tarča številnih šal na spletu, drugi pa so mu stopili v bran, češ da je star le deset let in da je imel njegov oče govor okoli tretje ure zjutraj, zaradi česar je bil zaspan. Precej zdolgočasen je deloval tudi na republikanski konvenciji poleti v Clevelandu, kjer so ga fotografirali med zehanjem.

Ne spreglejte