Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
12. 10. 2016,
15.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Chris Martin slava Bruce Paltrow Gwyneth Paltrow

Sreda, 12. 10. 2016, 15.00

6 let, 6 mesecev

Oče slavni igralki: Spremenila si se v rit

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
bruce paltrow, gwyneth paltrow | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Gwyneth Paltrow je v reviji Harper's Bazaar razkrila, da je bil njen že pokojni oče, režiser Bruce Paltrow, do nje brutalno iskren in da je to najboljša stvar, ki se ji je zgodila.

"Ko sem bila stara okoli 27 let in nekako na vrhuncu svoje filmske slave - to je bilo v času, ko sem prejela oskarja -, sem precej verjela vsemu vzhičenju okoli sebe. Le kako ne bi? Bila sem skupaj z očetom, počutila sem se samozavestno zaradi svojega življenja in vsega, kar se je dogajalo, on pa je rekel: 'Veš, postajaš nekoliko čudna. Nekako si se spremenila v rit.' Bila sem popolnoma presenečena, povsem pretresena," se je v intervjuju spomnila 44-letna igralka, ki je leta 1999 prejela oskarja za glavno žensko vlogo v filmu Zaljubljeni Shakespeare.

Igralka je nato poslušala očetov nasvet in spremenila svoje vedenje: "Izkazalo se je, da je bila to (očetove besede, op. a.) najboljša stvar, ki se mi je zgodila. To je razlika med tem, da ti kritiko nameni nekdo, ki te ima rad bolj kot karkoli, in tem, da te kritizira neki zagrenjeni tujec na internetu. Res sem hvaležna očetu, pokazal mi je, da nisem na pravi poti," je pojasnila igralka.

Gwyneth je spregovorila tudi o svojih otrocih, 12-letni Apple in desetletnem Mosesu, ki ju ima z nekdanjim možem Chrisom Martinom. "Otroka sem rodila v zelo čudne okoliščine. Morala se bosta braniti ter zaščititi pred številnimi predsodki in predpostavkami o tem, kdo sta, ker prihajata iz te družine," je povedala. Dodala je, da je njena hči zelo pogumna in da preverja, kje so meje njenih zmožnosti.

Za novembrsko izdajo revije Harper's Bazaar je Gwyneth tudi pokazala svoj izklesan trebušček in dolge noge, spregovorila pa je tudi o tem, da ni dobro prebirati, kaj mediji in komentatorji na spletu pišejo o tebi.

 

"When I was starting out, I would get printouts of what was being written about me that week. At first it was all good things, and then it started to turn. I very quickly learned, 'This isn't good, this isn't helping me.' These were strangers, and they were opining on anything in my life, from where I ate dinner to what movie I chose to do to who I was dating. But it was a very important exercise for me in terms of really understanding that one's sense of self is internal."— @GwynethPaltrow opens up to @FullFrontalSamB about fame, family, and being daring in our November #WomenWhoDare issue. Go to the link in our bio to read the full interview on BAZAAR.com. Photographs by @AlexiLubomirski Styling by @JoannaHillman

A photo posted by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Ne spreglejte