Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
21. 12. 2016,
9.47

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

1

Natisni članek

Barack Obama Michelle Obama Sasha Obama Malia Obama predsednik klinika za odvajanje

Sreda, 21. 12. 2016, 9.47

6 let, 6 mesecev

Obamova uporniška hči na kliniki za odvajanje?

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,13

1

Malia Obama, Sasha Obama | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Prve hčerke ZDA Malie Obama v javnosti ni bilo videti že tri mesece, kar je sprožilo ugibanja, ali je hčerka predsednika ZDA Baracka Obame na kliniki za odvajanje.

Starejša hčerka Baracka in Michelle Obama zadnja leta svojim staršem povzroča glavobole, saj je 18-letnica precej uporniška. "Malia se je zapletla v več škandalov, zdaj pa je izpustila veliko pomembnih družinskih dogodkov. Ljudje se sprašujejo, ali je na kliniki za odvajanje ali pa se le skriva pred javnostjo," je za tabloid Radar povedal neimenovani vir in dodal: "Bila je sramota za Baracka in Michelle, zato ni čudno, da jo skrivajo."

Najstarejše hčere prvega para ZDA ni bilo zraven, ko so njeni starši in 15-letna sestra Sasha na zahvalni večer veteranom delili hrano, obeh sester ni bilo, ko je Obama tradicionalno pomilostil purana, njuno odsotnost pa je pojasnil z besedami, da preprosto nista več mogli prenašati njegovih šal. Malia je bila opazno odsotna na zadnjem prižiganju lučk Obamovih na božičnem drevescu v Beli hiši, se pa je pojavila pretekli konec tedna, ko je z družino prispela na Havaje, kjer bodo preživeli božič.

Malia svojim staršem povzroča sive lase. | Foto: Getty Images Malia svojim staršem povzroča sive lase. Foto: Getty Images Malio so nekajkrat ujeli med kajenjem marihuane, njeni prijatelji pa so večkrat izrazili zaskrbljenost zaradi njenega obnašanja. Prav oni naj bi jo nagovorili, da je poiskala strokovno pomoč na kliniki za odvajanje.

Za Malio je precej divje poletje zabav, pitja alkohola in kajenja marihuane. Najstnico, ki si je, preden se bo vpisala na univerzo Harvard, vzela leto premora od šole, so pri kajenju marihuane nazadnje ujeli septembra na festivalu v Pensilvaniji, pred tem pa na festivalu Lollapalooza v Chicagu, kjer se je zabavala na pol gola. Kaj je hčerki zaradi kajenja marihuane rekel njen oče, ni znano, je pa pred leti priznal, da si je v mladosti tudi sam prižgal kakšen zvitek.

Zakon tik pred koncem?

Michelle naj bi za hčerkino kajenje marihuane krivila svojega moža, kar je le še poglobilo njune zakonske težave, piše Radar in dodaja, da bosta zakonca kmalu zatem, ko bosta 20. januarja prihodnje leto zapustila Belo hišo, napovedala konec svojega 24-letnega zakona.

Ne spreglejte