Nov zvezdniški parček, njegova bivša besni

Lansko leto je bilo usodno tudi za romanco Belle Hadid in The Weeknda. Pevec si je že našel drugo, ujeli so ga med poljubljanjem s Seleno Gomez.

 

A photo posted by E! News (@enews) on

Selena je zaradi poljuba na zmenku z The Weekndom ostala brez enega slavnega sledilca na Instagramu. The Weekndova bivša, Bella Hadid, je le nekaj ur zatem, ko so se pojavile fotografije z zmenka 24-letne Selene in 25-letnega pevca, nehala slediti Seleni na Instagramu. Podobno je pred tedni Rihanna nehala slediti Jennifer Lopez, ko je praktično potrdila svojo romanco z njenim nekdanjim, raperjem Drakom.

The Weeknd in Bella Hadid sta se razšla novembra lani po letu in pol razmerja. The Weeknd in Bella Hadid sta se razšla novembra lani po letu in pol razmerja. Foto: Cover Image Selena in The Weeknd sta bila na zmenku v restavraciji v Santa Monici, kjer sta obedovala tri ure, pozno zvečer pa so ju fotografirali ujeli med objemanjem in poljubljanjem pred restavracijo, ko sta čakala na svoj avto.

Na odgovor, kaj si o novem parčku misli Bella, ni bilo treba dolgo čakati, Seleni je nehala slediti le nekaj ur pozneje. Selena in Bella se sicer poznata, a po poročanju ameriških medijev nista prijateljici, tako da naj ne bi šlo za primer, ko ena prijateljica drugi ukrade fanta.

"The Weekndu je bila Selena vedno všeč. Misli, da je zelo nadarjena in seksi. Nedavno sta stopila v stik, a na njegovem radarju je bila že dlje časa," je za ENews povedal vir.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.